Şanlıurfa'da Gençler ve Mahalleli Arasında Yarış Kavgası! Taş ve Sopalarla Birbirlerine Girdiler

TAKİP ET

Şanlıurfa'da otomobilleri ile yarış yaptıkları öğrenilen bir grup genç ve mahalleli arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgada taş, sopa ve tabanca kullanılırken 8 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Şanlıurfa’da otomobilleri ile yarış yaptıkları öğrenilen bir grup genç ve mahalleli arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgada taş, sopa ve tabanca kullanılırken 8 kişinin yaralandığı öğrenildi.

8 KİŞİ YARALANDI

Akşam saatlerinde Şanlıurfa-Akçakale karayolu üzerinde yer alan Küçükhan mahallesinde yaşanan olayda, 8 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, plakası henüz belirlenemeyen bir otomobille yarış yaptıkları öğrenilen bir grup genç ile mahalleli arasında kavga çıktı. Mahalleli gençlerin yaptıkları yarış nedeniyle sokakları tozla kapladıklarını söyleyerek tartışmaya başladı. Yaşanan tartışmaya yakınlarında dahil olması sonrasında olay giderek büyüdü ve kavgaya dönüştü. Tartışma sonrasında çıkan büyük kavgada kullanılan taş, sopa ve tabanca 8 kişinin yaralanmasına neden oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kavgada yaralanan 8 kişiyi ambulanslara alarak kentte bulunan çeşitli hastanelere götürdü. yaralıların kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındıkları öğrenilirken polisin yaşanan kavgayla ilgili soruşturma başlattığı bilgisi alındı.

 

şanlıurfa akçakale mahalle yarış gençler kavga taş sopa tabanca 8 yaralı