Şanlıurfa'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Ölü, 6 Yaralı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişide yaralandı.

Siverek-Şanlıurfa karayolunun 3'üncü kilometresi Siverek Devlet Hastanesi mevkisinde Mehmet Karakayalı yönetimindeki 34 SRM 01 plakalı otomobil, Kudbettin Kazancı hakimiyetindeki 07 GHV 87 plakalı hafif ticari araç ve Hamdullah Kınış'ın kullandığı 63 N 5314 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

Kazanın çevredekiler tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Zincirleme trafik kazasında yaralanan 9 kişiye ilk müdahalenin sağlık ekiplerince yapılmasından sonra yaralılar, ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Ancak kazadan ağır yaralı olarak kurtulan brahim Erol, Hamdullah Kınış ile kimliği henüz bilinmeyen 1 kişi doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazadan ötürü karayolu ulaşıma kapatılırken, kazaya karışan 3 aracın yoldan kaldırılmasının sonra yol yeniden araç trafiğine açıldı.

Siverek ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazası ile ilgili X sosyal medya hesabından açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, "Siverek ilçesindeki zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaşamını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı. Kaza ihbar alınmasının hemen ardından trafik ve sağlık birimlerimiz en hızlı şekilde kaza mahalline ulaşarak yaralılara müdahale etmiş, daha sonra yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Kazada yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Şanlıurfa Siverek Trafik Kazası