Sancaktepe'de 3 Kardeş İnşaat Temelinde Ölü Bulundu

TAKİP ET

İstanbul Sancaktepe'de kaybolan 7, 9 ve 11 yaşlarındaki 3 kardeşten Pazartesi akşamından bu tarafa haber alınamıyordu. Ekipler tarafından 3 kardeşin bulunması için yapılan arama çalışmalarının 34. saatinde 3 kardeşin cansız bedenleri bulundu. Üç kardeşin cansız bedeni, kayboldukları sokağa yaklaşık 500 metre mesafede bulunan inşaatın su dolu temelinde bulundu. 

Sancaktepe'de kaybolan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerin inşaatın su dolu temelinde cesetlerinin bulunduğu haberini alan ailesi olay mahalline geldi. 

Sancaktepe'deki Hilal Mahallesi Karşıyaka Caddesi'nde Pazartesi günü saat 17.00 civarında 3 erkek kardeşin kaybolması üzerine ailesi, kendi çabalarıyla çocukları aramış, bulamayınca da karakola giderek kayıp ihbarında bulunmuştu.

İhbarın ardından Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, kayıp üç kardeşin bulunması için harekete geçti. Üç kardeşin bulunması için arama çalışmalarının sürdürüldüğü esnada aynı mahallede bulunan Gülpembe Sokak'taki inşaattan ihbar gelmesi üzerine ekipler inşaat alanına yönlendirildi. 

İnşaatın güvenlik görevlisi, inşaatın su dolu temelinde çocuk cesedi gördüğüne yönelik ihbarda bulununca, polis ve itfaiye ekipleri inşaatın su dolu temelinde kayıp üç kardeşi aramaya başladı. 

3 Kardeş Ölü Bulundu

Arama çalışmalarının hızlanması için inşaatın temelindeki su, itfaiye ekipleri tarafından boşaltıldı. Daha sonra inşaatın temelinde yapılan arama çalışmaları sonucunda bulunan 3 erkek çocuğa ait cesetlerin, önceki gün Sancaktepe'de kaybolan 3 erkek kardeş olduğu tespit edildi. 

Polisin olay yerinde inceleme yaptığı esnada evlatlarının acı haberini alan acılı aile, inşaatın olduğu alana geldi. İnşaat ve çevresinde olay yeri inceleme ekipleri tarafından detaylı inceleme yapıldı. İnşaatın temelinden çıkarılan çocukların cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

İstanbul Sancaktepe çocuk inşaat