Sana İnsan Denmez! İstanbul'da Otomobilin Altında Derisi Yüzülerek Öldürülmüş Halde Sokak Kedisi Bulundu

TAKİP ET

Hayvanlara yönelik şiddet son günlerde artarken u vahşete bir yenisi de İstanbul'dan eklendi. İstanbul Fatih'te vatandaşlar bir otomobilin altında derisi yüzülerek öldürülmüş Sokak Kedisi buldu.

Seyitömer Mahallesi Altımermer Caddesi'nde bir apartmanın önünde Yaşanan olayda vatandaşlar park halindeki bir otomobilin altında bir sokak kedisinin hareketsiz şekilde yattığını görerek durumdan şüphelendi.  Çevre Sakinleri otomobilin altına yaklaşarak kedinin yanına geldiklerinde gördükleri manzara karşısında dehşete düştü. 

DERİSİ YÜZÜLMÜŞ HALDE BULUNDU
Vatandaşlar kedinin bir otomobile çarpması sonucu hayatını kaybettiğini düşünürken hayvanın derisini büyük bir bölümünün yüzüldüğünü görünce büyük şok yaşadı.  Durum hemen polis ve belediye ekiplerine haber verilirken ölen kedi yakında bulunan boş bir alana gömüldü.  Polis ekipleri vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelerek olayla ilgili olarak inceleme başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü önleyici hizmetler ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından incelendi. 

GELDİĞİMDE KEDİ YOKTU"
Kamil Kalyoncu isimli vatandaş kediyi otomobilin altında ilk olarak gördükten sonra durumu polise belediye ekiplerine haber verdiğini belirterek, "Bir kediyi yüzmüşler gelin bunu arabamın altından kaldırın dedim. Olur dediler not aldılar. Dün akşam 12.00'de baktım kedi duruyor. Bugün öğlen 12.00'ye kadar kedi o şekilde duruyordu. En son işe gitmek zorundaydım arabamı çıkarttım gittim. Geldiğimde yoktu, kedi alınmıştı" diye konuştu.

BELDEN AŞAĞI KISMI KOMPLE YÜZÜLMÜŞ
 Kedinin bulunduğu yerdeki iş yerinin sahibi olan Yusuf Ünal ise sabah dükkanı açtıklarında Bir aracın altında kediyi fark ettiklerini belirtti ve "Biz ön taraftan baktığımızda kedinin ezilmiş olduğunu düşüktük. Ama arabayı geri çektikten sonra derisinin yüzülüp soyulduğunu gördük. Belden aşağı kısmının komple yüzüldüğünü gördük. Belki hayvan yapmıştır ama sanmıyorum bir insan eliyle yapılmış gibi gözüküyor. Kediyi burada gün içinde görüyorduk. Salam, su veriyordum. Hatta bir gün önce de mevzu olmuştu. Hep burada durunca kediyle konuşuyordum diyordum ki, 'İleride kasap var oğlum. Kasaptan al falan' diyordum' kediye müşteri de bana demişti 'kiminle konuşuyorsun', 'kediye yol tarif ediyorum' falan öyle gülüşmüştük" dedi.

"MUTLAKA BİR İNSAN ELİ DEĞMİŞ"
Konu hakkında açıklama yapan veteriner Tuğrul Arıtı ise "Derinin tamamen eriyip vücuttan kopmasına sebebiyet verecek bir travma yaşamış bu kedi. Bilekten aşağısı dediğimiz kısımda hala deri duruyor. Kaburgalardan yukarısı kafaya doğru olan kısım duruyor. Ama kaburgalardan ayak bileklerine kadar olan kısım tamamen soyulmuş. Mutlaka bir insan eli değmiş üzerine bir şey dökülmüş. Bir şey atılmış. Deri takip edilmiş. Deri çürüyecek yok olacak bir şey değil. Deri vücuttan ayrıldıktan bir insan eliyle sonra deri alınıp atılmış. Çünkü dokular ve kaslar bir anatomi dersindeki kadavranın görüntüsü kadar sağlıklı bir şekilde görünüyor. Mutlaka bir insan eli değmiş. " şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

İstanbul hayvana şiddet hayvanlara işkence kedi son dakika fatih