Samsun'da Yakalandılar! Cinsel İlişkiye Girmek Vaadiyle Kandırıp...

TAKİP ET

Samsun'da internet üzerinden tanıştıkları erkekleri cinsel ilişkiye girmek vaadiyle kandırdıktan sonra boş senet imzalattıkları öne sürülen 2'si kadın 4 şüpheli saklandıkları evde patlayıcı madde ve bomba düzeneği ile birlikte yakalandı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Havva K. ile cinsel ilişkiye girme vardı ile Adem S. ve Gülizar D. tarafından boş senet imza atıldığı iddia edilen kişinin ihbarı üzerine operasyon düzenlendi. Ekipler başlattıkları soruşturmada yaptıkları takibin ardından şüphelilere ait Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan adrese operasyon gerçekleştirdi.
Düzenlenen operasyonda şikayetçi kişiye ait nüfus cüzdanı ve üzerine yazılmamış imzalı senet define arama aracı ile bulundurulduğu iddia edilen çok sayıda patlayıcı madde ve bomba düzeneği bulundu. Polis ekipleri şüpheli Adem S., evinde patlayıcı madde ele geçirilen Gülizar D., cinsel ilişkiye girme vaadinde bulunulan Havva K. ve suça yer temin ettiği öne sürülen Mehmet Ç.'yi  gözaltına alınırken şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

son dakika samsun operasyon