Samsun'da Acı Ölüm! Canına Kıyan 12 Yaşındaki Çocuk Mavi Balina Kurbanı Mı Oldu?

TAKİP ET

Samsun'da 12 yaşında olan bir çocuğun canına kıyması Mavi Balina şüphelerini akıllara getirdi. Birçok çocuğun ve gencin ölümüne neden olan bu oyun için gereken önlemin getirilemediği biliniyordu.

Samsun’da 12 yaşında olan bir çocuğun canına kıyması Mavi Balina şüphelerini akıllara getirdi. Birçok çocuğun ve gencin ölümüne neden olan bu oyun için gereken önlemin getirilemediği biliniyordu.

Olay, Samsun Atakum ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, dün saatler 23.00’ı gösterdiği sıralarda 6. sınıf öğrencisi olan 12 yaşındaki M.A.O’nun evlerinin banyosunda hareketsiz halde yatarken bulunduğu öğrenildi. 

MAVİ BALİNA OYUNU YÜZÜNDEN Mİ CANINA KIYDI?

12 yaşındaki M.A.O’nun evlerinin banyosunda hareketsiz şekilde yatarken bulunduğu öğrenilirken ailesi tarafından özel bir hastaneye kaldırılan M.A.O’nun hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. 12 yaşındaki çocuğun ölümünün ardından akıllara son yıllarda birçok çocuk ve gencin ölümüne neden olan Mavi Balina adlı bilgisayar oyunundan şüphelenildiği öğrenildi. 

BİLGİSAYAR VE CEP TELEFONUNA EL KONULDU

Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenilirken canına kıyan M.A.O’nun bilgisayar ve cep telefonuna el konulduğu ve detaylı inceleme altına alındığı öğrenildi. Acılı aile gözyaşlarına boğulurken küçük çocuğun cenazesinin gözyaşları arasında Samsun’un Çarşamba ilçesinde toprağa verildiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

MAVİ BALİNA OYUNU NEDİR?

Mavi Balina oyunu Rusya’da bortaya çıkan ve sosyal medya üzerinde hızlı bir şekilde yayılan ölümcül bir oyundur. 100’den fazla çocuğun intiharına sebep olan oyun şiddet içeren 50 komut ile intihara sürüklüyor. 50 gün süren bu komutlar 50 günün sonunda yüksek bir yerden atlama veya kendini asarak hayatına son verme gibi sonuçlar doğuruyor. Genellikle 10-14 yaş aralığını hedef alan bu ölümcül oyunun yayılmasındaki en önemli etken sosyal medya. 

 

Samsun Atakum Mavi Balina İntihar 12 Yaşındaki çocuk Oyun