Samsun'da telefon numarası tartışması kanlı kavgayla sonuçlandı: Bir kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Samsun'da taksici 42 yaşındaki Ceyhun Demir ile 25 yaşındaki Emin Kanbay arasında, telefon numarası verme konusunda çıkan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü. Kavgada bıçakla yaralanan Kanbay olay yerinde hayatını kaybederken, sopa darbesi alan taksici Demir ise tedavisinin ardından tutuklandı.

Olay, dün Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, taksici Ceyhun Demir, Emin Kanbay'ın kendisinden istediği başka birine ait telefon numarasını vermemesine sinirlendi ve ikili arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Demir meyve bıçağıyla Kanbay'ı göğsünden bıçakladı. Kanbay ise sopayla Demir'in kafasına vurdu. Olaya karışan Kanbay'ın kardeşi Y.Ö.K. (15) ise yaralandı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST KALDI

Polis ve sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı ve yaralılar hastanelere kaldırıldı. Ceyhun Demir Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne, Y.Ö.K. ise başka bir hastaneye götürüldü. Tedavilerinin ardından Emniyet'e götürülen Demir ve Y.Ö.K., adli süreç için bugün mahkemeye sevk edildi. Ceyhun Demir, hakimlikçe tutuklandı, Y.Ö.K. ise adli kontrol talebiyle serbest bırakıldı.

Öte yandan, Emin Kanbay, kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kanbay'ın cenazesi bugün Canik ilçesi Teknepınar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Samsun cinayet ölüm haberi