Samsun'da iki otomobil çarpıştı! 1 ölüm 1 yaralı

TAKİP ET

Samsun'un Alaçam ilçesinde gerçekleşen bir trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve sonucunda sürücülerden Mahmut Baş (46) yaralandı, annesi Gülcihan Baş (66) ise hayatını kaybetti. Kazanın ardından kaçan diğer sürücünün yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Olay, sabah saatlerinde Alaçam ilçesi Yakacık Mahallesi'nde meydana geldi. Mahmut Baş'ın yönetimindeki 55 AIY 877 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 55 NS 388 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle meydana gelen kazada, sürücülerden Mahmut Baş yaralanırken, yanında bulunan annesi Gülcihan Baş (66) hayatını kaybetti.

Kazanın haber alınmasının ardından polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralı Mahmut Baş, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, kazanın ardından olay yerinden kaçan diğer araç sürücüsünün yakalanması için çalışmalara başladı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor ve olayın ayrıntıları daha fazla bilgi edinildikçe ortaya çıkacak.

Samsun trafik kazası ölüm haberi