Samanla dolu kamyon 10 metreden aşağı düştü; şoför can verdi

TAKİP ET

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, bariyere çarpan ve takla atan bir otomobildeki üç kişi yaralandı. Sürücü Ali Adak (25) yaralanırken, yanındaki Tufan Evren (25) ve Sındırgı ilçesi kırsal Umurlar Mahalle Muhtarı Hamza Uysal (51) hayatını kaybetti.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Balıkesir-Bigadiç kara yolu Karyağdı mevkisinde meydana geldi. Balıkesir'den Bigadiç yönüne seyir halinde olan Ali Adak, kullandığı 45 ZC 355 plakalı otomobilin kontrolünü kaybetti. Araç bariyere çarptıktan sonra takla attı.

SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Kazada, otomobil sürücüsü Ali Adak ile yanındaki arkadaşı Tufan Evren ve Sındırgı ilçesine bağlı kırsal Umurlar Mahalle Muhtarı Hamza Uysal araçta sıkıştı. Olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, araçta bulunan 3 kişiden Hamza Uysal'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer yaralılar ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu tespit edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İtfaiye ekipleri, sıkışan kişileri kurtarmak için çalışmalara başladı. Tufan Evren Atatürk Şehir Hastanesi'ne, Ali Adak ise Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, ağır yaralanan Tufan Evren tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ali Adak'ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir. Kazayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.

Balıkesir ölüm haberi kaza