Şaka Yaptı, Nikah Memurunu İnandıramayınca Nikahı Kıyılmadı! O Gelin Konuştu!

TAKİP ET

Türkiye'nin belki de en ilginç nikah töreni dün yaşandı. Gelin, nikah töreni sırasında nikah memurunun sorusuna "Hayır demek ne mümkün, tabii ki evet" yanıtını verdi. Fakat, nikah memuru bu yanıta ikna olmayarak nikahı kıymadı. Gelin, amacının sadece şaka yapmak olduğunu söylese de nikah memuru ikna olmadı ve nikah yarıda kaldı. Müstakbel eşinin yaptığı şaka nedeniyle nikâhı kıyılmayan damat ise memura tepki gösterdi.

Türkiye’nin belki de en ilginç nikah töreni dün yaşandı. Gelin, nikah töreni sırasında nikah memurunun sorusuna "Hayır demek ne mümkün, tabii ki evet" yanıtını verdi. Fakat, nikah memuru bu yanıta ikna olmayarak nikahı kıymadı. Gelin, amacının sadece şaka yapmak olduğunu söylese de nikah memuru ikna olmadı ve nikah yarıda kaldı. Müstakbel eşinin yaptığı şaka nedeniyle nikâhı kıyılmayan damat ise memura tepki gösterdi. 

Manisa Turgutlu'da 9 yıldır birlikte olan ve evlenmeye karar veren Hatice Koşman ile Turgut Dinçer Güneri’nin nikahında ilginç anlar yaşandı. Gelin Koşman, bu mutlu günlerini renklendirmek isteyerek nikah sırasında memurun "Turgut Dinçer Güneri'yi eş olarak kabul ediyor musunuz?" sorusuna "Hayır demek ne mümkün, tabii ki evet" yanıtını verdi. Turgutlu Belediyesinde görevli nikah memuru Ali Akça bu yanıt karşısında herkesi şok eden bir karar vererek nikahı iptal etti. Çiftin bütün çabaları sonuçsuz kaldı ve memur ikna olmadı, nikah da yarım kaldı. 

DAMAT NİKAH MEMURUNA TEPKİ GÖSTERDİ
Damat Turgut Dinçer Güneri, nikahı yarıda kaldıktan sonra  yaptığı açıklamada, "Hatice yol boyunca bir sürpriz yapmak istediğini söyledi. Youtube'dan videolar izlemişti, gittiği birkaç nikahta da böyle yanıtlar verildiğini görmüş. Ancak memur nikahı iptal etti. Uzun bir metinden oluşan nikah kıyma prosedürünü gösterdi ama okuyamadık. Ben yanıt vermeden bitti. Kendisi çok sertti, 'Hayır'la ilgili bir kelime geçtiğinde nikahın kıyılamayacağını söyledi. 50-60 davetli vardı, akrabalarımız araya girdi ama ikna olmadı. 15 dakika boyunca dil döktük. Salı günü tekrar nikah tarihi alacağız. Yaptığımız masraflar da boşa gitti." ifadelerini kullandı. 

O GELİN KONUŞTU
Nikahını espiri ile renklendirmek isteyen gelin Hatice Koşman ise, nikahının iptal olması ile ilgili yaptığı açıklamada, moralinin bozuk olduğunu sadece şaka yapmak istediğini belirterek, “Yeniden tarih alacağız. Tabii ki böyle bir şaka yapmayacağım" dedi

manisa turgutlu nikah nikah memuru nikahı iptal edilen gelin şaka şaka yüzünden nikah iptal oldu