Sağlık Görevlisi Babanın En Zor Görevi! Yaralanan Çocuklarına İlk Müdahaleyi Gözyaşları İçinde Yaptı

TAKİP ET

İzmir Bornova ilçesinde bir araç kontrolünü kaybederek beton bariyerlere çarptı. Yaşanan feci kazada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

İzmir Bornova ilçesinde bir araç kontrolünü kaybederek beton bariyerlere çarptı. Yaşanan feci kazada 2’si çocuk 4 kişi yaralandı. 

Olay, bugün saat 10.00 sularında Ankara Caddesi Adliye Kavşağı yakınlarında yaşandı. Konak istikametinden Bornova istikametine gitmekte olan Eyüp Dursun kontrolündeki bir araç kontrolden çıkarak beton bariyerlere çarptı. 
Yaşanan feci kazada aracın sürücüsü Eyüp Dursun ve 11 yaşındaki çocukları Elif Yaren Dursun, 19 aylık Bilal Çınar Dursun ve 57 yaşındaki kayınvalide Şehri Kurt yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen ambulans ve polise haber verdi.

SAĞLIK GÖREVLİSİ BABA ÇOCUKLARINA GÖZYAŞLARI İÇİNDE MÜDAHALE ETTİ

Aracın sürücüsü olan ve kaza sonrasında yaralanan Eyüp Dursun ise sağlık memuru olduğunu belirterek çocuklarına ilk müdahaleyi yapmak istedi. Kazada yaralanan çocuklarının ilk müdahalesini gözyaşları içinde yapan baba daha sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerine de yardımcı oldu. Dursun, gözyaşları içinde kızına damar yolu açarak serum taktı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri kazada yaralananları ambulansa alarak Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi verilirken 19 aylık Bilal Çınar bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Kaza sonrasında yol üzerinde trafik aksarken kaza geçiren aracın yoldan kaldırılması ile trafik normale döndü. 4 kişinin yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

izmir bornova baba çocuklar yaralı sağlık görevlisi ilk müdahale gözyaşları zor görev