Sade, Detaylı, Gösterişli ve Zarif! İşte Burçlara Göre En Kusursuz Gelinlik Seçimleri

TAKİP ET

Gelinlerin en zorlandığı ve bir türlü karar veremediği seçim tabi ki gelinlik seçimidir. Birbirinden farklı ve güzel modeller içinde karar vermesi her zaman zor olan gelinlik seçimleri için en doğru kararı yine burçlarınız veriyor. İşte burcunuza göre en doğru gelinlik modelleri…

Gelinlerin en zorlandığı ve bir türlü karar veremediği seçim tabi ki gelinlik seçimidir. Birbirinden farklı ve güzel modeller içinde karar vermesi her zaman zor olan gelinlik seçimleri için en doğru kararı yine burçlarınız veriyor. İşte burcunuza göre en doğru gelinlik modelleri…

KOÇ BURCU GELİNİ HER ZAMAN SADE VE İDDİALIDIR

Her zaman sadelikten yana ama bir o kadar da iddialı olan Koç burcu kadınının gelinlik seçimi de yine bu yönde olur. Asla rahatlığından ödün vermeyen Koç burcu kadını, düğünün de de yürümesine engel olacak bir gelinlik modeli seçmekten kaçınır. Bu sebeple Koç burcu gelinleri için en doğru model seçimi düz kesim, şıklıktan ödün vermeyen bir gelinlik modelidir. 

BOĞA BURCU GELİNLERİNDE FEMİNENLİK ESİNTİSİ

Hayat felsefesi doğal güzellik olan Boğa burcu kadınları her zaman abartılı seçimlerden kaçınır. Bu bağlamda Boğa burcu gelinleri için kadınsı yönünü ön plana çıkaracak, balık kesim, hafif dekolteli bir gelinlik modeli her zaman idealdir. Bu model Boğa burcu kadınının geleneksel tavrından da ödün vermemesini sağlayacaktır.

İKİZLER BURCU GELİNLERİNE ENERJİK TAVSİYELER

İkizler burcu kadınlarının ruhları her zaman enerjik ve dinamiktir. Yaşamları hareketli geçen İkizler burcu için en ideal gelinlik modelleri enerjik ruhlarına uygun olan etek kesimi hareketli, minimal detaylı, uçuş uçuş olan modellerdir. 

YENGEÇ GELİNLERİ İÇİN ROMANTİK VE ZARİF MODEL ÖNERİLERİ

Her zaman duygusal ve naif olan Yengeç burcu kadınları için gelinlik modelleri de kusursuzdan ötede olmalıdır. Yengeç kadınları mutlaka dantel kumaştan tasarlanmış olan bir gelinlik modeli seçmelidir. Naifliği ve güzelliği yansıtan tül ve dantelin uyumu Yengeç gelinleri için birebir bir tercih olacaktır. Bu yüzden Yengeç kadınları için alt kesimi tülden oluşan prenses kesim gelinlik modelleri tam anlamıyla tamamlayıcı bir görsele sahip olmalarına yardımcı olacaktır. 

GÖSTERİŞLİ VE İDDİALI ASLAN BURCU GELİNİ

Bir Aslan burcu kadını asla düz kesim, sade bir gelinlik modeli tercih etmez. Derin dekolteli, etek kısımları gösterişli ve kabarık gelinlik modelleri onlar için en ideal seçim olacaktır. Düğünün şanına yakışan gösterişi sergilemek için parıltılı bir taç takabilirler.

DETAYCI BAŞAK BURCUNA KUSURSUZ GELİNLİK MODELLERİ ÖNERİLERİ

Her zaman detaylara önem veren Başak burcu kadınları için işçilikli, kusursuz ve klasik bir gelinlik modeli en ön sıradaki tercih olacaktır. Bıçak gibi keskin bir duruşa sahip gelinlik modeli Başak burcu kadını için etkileyici bir tercih olacaktır. Bu sebepten Başak burcu kadınları için tafta kumaş gelinlik modelleri önerilebilir.

ZARAFET AŞIĞI TERAZİ BURCU GELİNİ

Bir Terazi burcu kadını zarafetinden asla ödün vermek istemez. Başak burcu kadınları üst bedeni dantel ve belden aşağısı kabarık modelleri tercih edebilirler. Bu modele romantik bir dokunuş olan fiyongu da ekleyebilirler. Başak burcu kadınları için gelinlik modellerinin kolları truvakar seçim olabilir. Uzun kuyruklu geleneksele yakın bir gelinlik modeli de onlara istedikleri zarafeti katacaktır.

SEKSİ VE GİZEMLİ AKREP BURCU GELİNİ

Bir Akrep kadını seksi olduğu kadar gizemlidir de. Onlar için en ideal gelinlik modeli uzun kuyruklardan oluşan derin dekolteli taş işlemesinden kaçınılmış bir gelinlik modelleridir. Sıradanlık istemeyen Akrep burcu kadınları gelinlik modellerinde el işlemesi tercihine de yer verebilir. 

ÖZGÜR RUHLU YAY BURCU GELİNİ

Özgürlüğü her zaman ön planda olan Yay burcu kadınları için gelinlik tercihlerinde de uzun kuyruklar ve onlara engel olacak etek detayları her zaman arka plandadır. Yay burcu kadınları için ilk tercih iki parçalı gelinlik olmalıdır. Bu bağlamda son yılların modası olan hafif göbek dekolteli gelinlikler Yay burcu kadınları için birebir bir seçimdir. 

FARK YARATMAYI SEVEN KOVA BURCU GELİNİ

Sıradanlıktan her zaman kaçınan Yay burcu kadınları için balık kesim bir gelinliğin üzerine dikilecek olan V yaka ve manşet kollu bir tasarım model fark yaratmaları için yardımcı olacaktır. 

GELENSEKSELLİKÇİ OĞLAK BURCU GELİNLERİNE MUHTEŞEM ÖNERİLER

Gelenekselliğini her daim ön plana çıkaran Oğlak burcu kadınları için en doğru model ipek satenden oluşan gelinlik modelleri olacaktır. İpek kumaştan uzun kuyruktan oluşan bir gelinlik modeli tam anlamıyla Oğlak burcu kadınını yansıtacaktır. Bu bağlamda Oğlak burcu gelinleri ‘Royal Wedding’ gelinliklerini tercih edebilirler. Ayrıyeten gelinliklerinde kırık beyaz, kayık yaka ve prenses kesim bir model onlar için muhteşem bir tercih olabilir.

MASUMİYETİN VE DUYGUSALLIĞIN SİMGESİ BALIK BURCU GELİNİ

Bir Balık burcu kadını normal yaşantısında olduğu gibi en özel gününde de duygusallığından ödün vermeyecektir. Bu bağlamda onlar için düğün günlerinde peri masallarına layık bir gelinlik modeli kaçınılmaz olacaktır. Balık burcu gelinleri kesinlikle, dantel kumaştan, prenses kesim ve sıfır dekolte bir gelinlik modeli tercih etmelidir. Romantik tarzını mutlaka ve mutlaka gelinliklerinde de yansıtmak isteyen Balık burcu kadınları için dantel kumaş her zaman vazgeçilmez bir tercih olacaktır. Bu ona hem sadelik hem de masumiyet katacaktır. Tercih ettiği dantel modele biraz farklılık ve canlılık katmak istenmesi halinde dantelin üzerine yer yer inci işlemeleri yaptırabilirler. Öte yandan prenses model tercihinde prenses kesim eteğin üst beden ile birleştiği yerde mutlaka bir kemer veya kuşak olmalıdır. 

 

Burçlar Kova burcu Akrep burcu Yengeç burcu Yay burcu Boğa burcu Oğlak burcu Aslan burcu İkizler burcu Balık burcu Terazi burcu Gelinlik Model Tercih Astroloji Burç yorumları