Saçı Traktöre Sıkışınca Saç Derisi Koptu!

TAKİP ET

Uşak'ta saçı pancar makinesine kapılan genç kadının kafa derisi koptu. Acı içerisinde yardım isteyen genç kadının kafa derisi 53 saat sonra yerine dikildi.

Uşak'ta 3 hafta önce pancar topladığı sırada pancar toplama makinesine saçı sıkışınca korku dolu anlar yaşandı. Saçı sıkışan Binnaz Sertçelik isimli kadının saç derisi koparken son anda bulduğu kumanda sayesinde hayatını kurtarmayı başardı. Bu süreçte makineyi durdururken etraftan yardım istedi. Kan içerisinde kalan talihsiz kadın çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Antalya'da yaşarken Uşak'a ailesini ziyarete giden Binnaz Sertçelik isimli yeni evli genç kadın pancar toplamak için yardım etmek istedi. 14 Kasım tarihinde meydana gelen olay sonrasında korkunç bir kaza meydana geldi. Tarlada yalnız kaldığı sırada pancar makinesini kullanmaya başladı. Makineye bir süre sonra taş sıkıştığını fark etti. Ardından taşı çıkarmak için makinenin altına doğru eğildi. Korkunç kaza bu esnada ortaya çıktı. 

MAKİNEYE TAKILAN SAÇLARIYLA BİRLİKTE SAÇ DERİSİ KOPTU!

Rüzgarın esmesi ile birlikte çalışan pancar makinesine hem şalı hem de saçları takıldı. Acı içerisinde dolanan saçlarını kurtarmak isteyen genç kadın acı içerisinde pancar makinesinin kumandasına ulaşmak istedi. Kopan derisi ile kanayan yarası genç kızın görüşünü engellerken sonunda makineyi kapatmayı başardığını anlatan talihsiz kız hemen traktöre binerek ailesinin yanına gitmiş. Kızlarını kanlar içerisinde kafa derisi olmadan gören aile büyük şok yaşadı. Özel ambulans uçak ile Antalya'ya sevk edilen talihsiz genç kadın ise kopan saç derisi ile birlikte uzun süren bir ameliyat ile yerine dikildiği öğrenildi. 

uşak saç derisi pancar makinesi