Rusya'dan Suriye İçin Kıyamet Senaryosu! Açıkça "Uyarıyoruz" Dediler

TAKİP ET

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Suriye'de teröristler tarafından bir kimyasal saldırı provakasyonu gerçekleştirilebileceğini belirterek, Sonrasında Şam'ı suçlayıp saldırabilirler" ifadelerini kullandı.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Suriye'de teröristler tarafından bir kimyasal saldırı provakasyonu gerçekleştirilebileceğini belirterek, Sonrasında Şam'ı suçlayıp saldırabilirler"  ifadelerini kullandı.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov,  Rusya ve Türkiye arasında Suriye konusundaki pozisyonlarında farklılıkları olabileceğini ancak tarafların ortak payda arayışında olduğunu söyledi.

"ORTAK PAYDA BULUNMAYA ÇALIŞILIYOR"
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov açıklamasında, "Türkiye, Rusya gibi ciddi ulusal öncelikleri, çıkarları olan bir ülke. Pozisyonlarımız yüzde 100 uyuşmasa da, bu normal bir durum. Ortak payda bulunması için diplomasi, siyaset ve askeri diplomasi kullanılıyor. Ortak bir payda bulunmaya çalışılıyor"  dedi.

"KİMYASAL SALDIRI PROVOKASYONU GERÇEKLEŞEBİLİR"
Suriye'de teröristler tarafından bir kimyasal saldırı provakasyonu da gerçekleştirilebileceğini söyleyen Ryabkov, “Bunun sonrasında Şam'ın suçlanarak ardından saldırıların geleceği konusunda uyarıyoruz" dedi.

 

rusya suriye provakasyon kıyamet senaryosu son dakika