Rus Kuru Yük Gemisi Bartın'da Sürükleniyor! Gemideki Mürettebata Helikopterli Kurtarma Operasyonu

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Rusya'dan hareket eden ve Bartın Limanı'na ulaşan bşr kuru yük gemisinin Bartın Limanı'nda çıkan fırtına nedeniyle sürüklenmeye başladığı öğrenilirken gemide yer alan 6 mürettebat için başlatılan kurtarma operasyonunun sonunda mürettebatın başarıyla kurtarıldığı bilgisi verildi.

Alınan son dakika bilgisinde Rusya’dan hareket eden ve Bartın Limanı’na ulaşan bşr kuru yük gemisinin Bartın Limanı’nda çıkan fırtına nedeniyle sürüklenmeye başladığı öğrenilirken gemide yer alan 6 mürettebat için başlatılan kurtarma operasyonunun sonunda mürettebatın başarıyla kurtarıldığı bilgisi verildi.

Demir yüklü olan ve 6 mürettebattan oluşan bir Rus genişinin, Rusya Rostov Limanı’ndan hareket ederek Bartın Limanı’na geldiği sıralarda meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle sürüklenmeye başladığı öğrenildi.Fırtına nedeniyle sürüklenmeye başlayan demir yüklü gemi içinde yer alan 6 mürettebat için helikopterli kurtarma çalışması başlatıldı.

FIRTINA GEMİYİ SÜRÜKLEMEYE BAŞLADI

Rusya Rostov ilçesinden harekete geçen ve Bartın Limanı açıklarına geldiğinde yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle sürüklenmeye başlayan bir Rus kuru yük gemisinin mürettebatının kurtarılmas için başlatılan operasyon başarıyla tamamlandı.

HELİKOPTERLE KURTARMA OPERASYONU

Bartın Limanı açıklarında batmaya başlayan demir yüklü gemide yer alan mürettebat hemen yardım çağrısında bulundu. Mürettebatın çağrısı sonucunda Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan gönderilen helikopter ile kurtarma operasyonu başlatıldı. Verilen son bilgilerde kurtarma operasyonunun başarılı geçtiği ve sürüklenen gemide bulunan 6 mürettebatın başarılı bir şekilde kurtarılarak Bartın Limanı’na getirildiği belirtildi.

 

Son dakika Dünya haberleri Bartın Limanı Şiddetli fırtınayla batan gemi Rus gemisi Mürettebat kurtarıldı mı Mürttebatı kurtarma çalışmaları