Ruh halinizi değiştirecek 5 farklı kıyafet

TAKİP ET

Glamour dergisi, kıyafetlerde renk seçiminin ruh halini değiştirebildiğine vurgu yaparak yazdığı bu kıyafet önerilerine ba-yı-la-cak-sı-nız!

Kış gri rengiyle gelmişken; birkaç değişiklikle ruh halimizi ve gardrobumuzu renklendirebiliriz. Renkbilimi uzmanlarına göre  giydiklerimize göre iç dünyamız değişebiliyor. İşte size ruh halinizin iyi olmadığı durumlarda size iyi gelecek 5 kıyafet önerisini beğeninize sunuyoruz. Halet-i ruhiyeniz zaten iyi ise;  bu 5 öneri size sade bir şıklık kazandıracaktır. Kendinizi yorgun hissediyorsanız; kırmızı size enerji verecektir ister seksi bir elbise olsun isterse de pantolonla kombinleyeceğiniz şık bir bluz...   Endişeli ruh hallerinde; mavi  rengin sakinleştirici ve Huffington Post gazetesine göre tansiyonu düşürücü etkisi var..   Üzgün olduğunuzda; sarı size canlılık ve neşe sağlar.Sıcak yaz günlerini düşünün, sarının etkisini o zaman anlayacaksınız.   Odaklanamıyorsanız, dalgınsanız yeşil rengin dengeleyeci etkisinden yararlanın. The Logo Company  yeni açılan firmalara logo rengi olarak bu denge etkisi nedeniyle yeşili önerdiğini söylemekte..   İlhama ihtiyaç duyduğunuzda; mor renkli giysiler giyinin. Mor rengin yaratıcılığı arttırıcı etkisi olduğunu bilim söylüyor.  

Kırmızıyı ne zaman giymeli? Maviyi ne zaman giymeli? Moru ne zaman giymeli? Renklerin ruh haline etkisi Ruh haline göre giyim kılavuzu Sarıyı ne zaman giymeli? Yeşili ne zaman giymeli?