Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi Şehit Eden Saldırganın İlk İfadesi Ortaya Çıktı "Ben Bunu Nasıl Yaptım"

TAKİP ET

Rize Emniyet Müdürlüğü'ne tayin istemek için giden Fakat yaptığı silahlı saldırı sonucu İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi şehit eden ve daha sonra bacağından vurularak etkisiz hale getirilen trafik polisi 38 yaşındaki İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ilk ifadesi alındı. Meslektaşlarına verdiği ilk ifadede Şaşkın olduğunu söyleyen Sarıcaoğlu, "Ben ne yaptığımı, neden yaptığımı bilmiyorum. Nasıl yaptım ben bunu?" dediği öğrenildi.

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi bugün bir polis memuru tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit oldu. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terör ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerine saldırı olayı ile ilgili çok yönlü araştırma ve inceleme başlatırken saldırgan ait cep telefonu mail ve sosyal medya hesapları incelemeye alındı.

YARALI POLİS MÜDÜRÜ POLAT, YOĞUN BAKIMDA

Saldırı sırasında İl Emniyet Müdürü'nün odasında bulunan Personel Şube Müdürü Ercan Polat'ın tedavi gördüğü hastanede ameliyattan çıktı ve yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenildi. Yaralı polis müdürünün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve Hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

 

Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu şehit emniyet müdürü Altuğ Verdi kimdir Rize Emniyet Müdürü