Rezalet! Damat Kaynanası ile Yattı, Aile Faciası Yaşandı! Çıkan Tartışmada, Gelinin Dayısı Öldü

TAKİP ET

Kaynana ve damat arasında yaşanan cinsel birliktelik aile faciasına neden oldu. Annesi ve eniştesinin birlikte olduğunu öğrenen kadının oğlu, damadı tehdit etti, kavga çıktı. Kavgada gelinin dayısı hayatını kaybetti.

Kaynana ve damat arasında yaşanan cinsel birliktelik aile faciasına neden oldu. Annesi ve eniştesinin birlikte olduğunu öğrenen kadının oğlu, damadı tehdit etti, kavga çıktı. Kavgada gelinin dayısı hayatını kaybetti. 

Eşini 2 ay önce kaybeden kaynana, damadı ile birlikte oldu. İlişkinin ortaya çıkması ile tam bir aile faciası yaşandı. Çıkan kavga sonucunda damat, eşinin dayısını öldürdü. 

FACEBOOK MESAJLARINI GÖRÜNCE ORTAYA ÇIKTI
Geçtiğimiz Şubat atında yaşanan olayın dava dosyasında, 27 yaşındaki damat Serdar İ.’nin iki ay önce eşini kaybeden kaynanası 41 yaşındaki Yeter B. ile ilişki yaşamaya başladı. 14 Mart 2017 tarihinde, Yeter B.’nin oğlu 23 yaşındaki Serdar B, annesi ve eniştesinin davranışlarından şüphelenip, Facebook mesajlarına bakınca, ikilinin ilişkisi gün yüzüne çıktı. 

DAMAT TEHDİT ALINCA EVİ TERK ETTİ
Yasak aşkı öğrenen Serdar B., annesi ve eniştesini tehdit etti. Bunun üzerine damat evden kaçtı, iki hafta sonra geri döndü. Serdar B. 26 Mart’ta eniştesinin eve geri döndüğünü öğrendi. 

DAMAT, EŞİNİN DAYISINI ÖLDÜRDÜ
Eniştesinin eve döndüğünü öğrenen Serdar B., dayısı Yusuf T. ile birlikte eniştesi Serdar İ. ve babası Kasım İ. bıçakla saldırdı. 4 kişi arasında çıkan tartışma, Serdar B. yanında taşıdığı silahla ateş açarak dayı Yusuf T.’yi vurdu. Yusuf T. hayatını kaybetti. 

"RIZASIYLA İLİŞKİYE GİRDİK, KAYNIM ÖĞRENİNCE KAÇTIM"
Olaydan sonra tutuklanan Serdar İ hakkında "kasten adam öldürme" suçundan, damadın babası Kasım İ. hakkında "silahla yaralamaya teşebbüs", ayınbirader Serdar B. hakkında ise "yaralama" suçundan Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Damat Serdar İ. ifadesinde "2017 şubat ayında kaynanam olan Yeter ile kendi rızasıyla ilişkiye girdik. Bir gün evdeyken Yeter aradı ve 'Serdar B.'nin bütün mesajlarımızı gördüğünü bizi öldüreceğini söyledi, Daha sonra kayınbiraderim aradı, 'neredeysen bekle, geleceğim öldüreceğim ikinizi de' diyerek tehdit etti. Ben eşime durumu anlattım, evden çıktım. İki hafta ortalıkta görünmedim. Sonra eşim beni aradı, çocuğumun beni özlediğini söyledi. Bunun üzerine eve geldim. 26 Mart 2017 günü babam Kasım İ., evin önünde arabasını yıkıyordu. Ben de ona yardım ediyordum. Eşimin ailesi çapraz binada pusuya yatmış. Serdar B. ve Yusuf T.'nin üzerime geldiklerini gördüm. Ölüm tehditleri aldığım için üzerimde bulunan silahıma davrandım."

 

kaynana damat cinsel ilişki cinayet aldatma yasak aşk kaynana ile damat arasında yasak aşk