Reuters Son Dakika Olarak Geçti! Fransa'dan Flaş Açıklama: "Her An Savaş Çıkabilir!"

TAKİP ET

Reuters haber ajansının son dakika olarak geçtiği haberde, Fransa Dışişleri Bakanı Drian'ın Ortadoğu'daki durumun patlamaya müsait olduğunu söyleyerek savaşta ufuk olabileceğine değindiği aktarıldı.

Reuters haber ajansının son dakika olarak geçtiği haberde, Fransa Dışişleri Bakanı Drian’ın Ortadoğu’daki durumun patlamaya müsait olduğunu söyleyerek savaşta ufuk olabileceğine değindiği aktarıldı.

Fransa’nın Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği insanlık dışı müdahalelerle ilgili değerlendirmeler yaptı. ‘İsrail’in güvenliğine bağlıyız ancak bu seviyede bir şiddet meşrulaştırılamaz.’ diyen Drian, katliamı eleştirdi.

İSRAİL POLİSİNİN SİLAHSIZ BİR FİLİSTİNLİYİ ÖLDÜRDÜ İDDİASI

Diğer yandan İsrail polisinin Gazze sınırının yakınlarında Filistinli ve silahsız olan bir kişiyi vurarak öldürdüğü iddia edildi. 

TÜRKİYE İSRAİL ANKARA BÜYÜKELÇİSİNE ÜLKENE DÖN DEDİ

Öte yandan İsrail’in Gazze’deki katliamına en sert tepkiyi gösteren Türkiye, ülkede 3 günlük ulusal yas ilan etmişti. Türkiye’den İsrail için bir hamle daha geldi ve İsrail’in Ankara Büyükelçisi Ne’ah Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı. Burada yapılan değerlendirmeler sonrasında Ne’ah’ın bir süre ülkesine geri dönmesinin istendiği öğrenildi. 

Ayrıntılar Geliyor...

Son dakika Fransa Reuters Drian Savaş mı çıkacak Ortadoğu İsrail Gazze