Restorandaki Dehşetin Nedeni Ortaya Çıktı! 1 Kişi Ölmüş, 1 Kişi Yaralanmıştı

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir restoranda müşteri ile müzisyen arasında çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği 1 kişinin de yaralandığı silahlı ve bıçaklı kavganın nedeni ortaya çıktı. Kavganın küfürleşme nedeni ile başladığı öğrenilirken Kasap olarak çalıştır restoranda olayla ilgisi olmadığı halde seken Kurşun göğsüne isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlenen Denizlispor'un amigoların dan Haydar Varan'ın Yarın öğle vakti kulüp yöneticileri ve taraftarların da katılacağı törenle toprağa verileceği öğrenildi.

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Çamlaraltı Mahallesi 6051 sokaktaki restoranda dün gece meydana gelen olayda Resül G. isimli müşteri ile müzisyen Seyhan D.  arasında küfürleşme nedeniyle tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken Seyhan D., restoranın mutfağına gitti. Bunun üzerine Resül G.'nin müzisyenin peşinden gitmesi ile kavga Burada da devam etti. Müzisyen mutfaktan eline bıçak alırken Resül G. de belindeki tabancasını çıkarıp, rastgele ateş etmeye başladı.

OLAYLA İLGİSİ YOKKEN ÖLDÜ

Rastgele Ateş açılması sonucu seken kurşunlarla müzisyen Seyhan D. bacağından, mutfakta kasap olarak çalışan ve Denizlispor'un amigolarından olduğu öğrenilen Haydar Varan ise göğsünden ağır yaralandı. Restoranda silah sesleri üzerine müşteriler büyük panik yaşarken üst katlara kaçıştı. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri yaralıları ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi hastaneleri ne kaldırırken yaralılardan eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen bir çocuk babası Haydar Varan doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

denizli pamukkale restoran kavga son dakika