Provokasyonlar Sürüyor! Almanya'da PKK Yandaşlarından Türk Yolculara Saldırı, Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

Almanya'da Hannover şehrinde yer alan Langenhagen Havalimanı'nda izinsiz gösteride bulunmakta olan bir grup PKK ve PYD yandaşlarının Türk yolculara saldırıda bulundukları öğrenildi. İşte detaylar…

Almanya’da Hannover şehrinde yer alan Langenhagen Havalimanı’nda izinsiz gösteride bulunmakta olan bir grup PKK ve PYD yandaşlarının Türk yolculara saldırıda bulundukları öğrenildi. İşte detaylar…

Almanya’dan alınan bilgilere göre, Hannover şehrinde yer alan Langenhagen Havalimanı’nda izinsiz gösteri yaptıkları öğrenilen bir grup PKK ve PYD yandaşlarının gösteri sırasında ellerinde taşıdıkları pankart ve sözde bayrak sopaları ile Türk vatandaşlarına saldırı gerçekleştirdi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Alınan bir diğer bilgilerde, Alman polisinden olayla ilgili açıklama geldiği ve yapılan açıklamada, Hannover şehrinde bulunan Langenhagen Havalimanı’nda PKK ve PYD terör örgütü yandaşlarının gerçekleştirdiği gösterilerin polisin bilgisi dışında olduğu belirtilirken Türk vatandaşlarına gerçekleştirilen saldırıya polisin anında müdahale ettiği ve biber gazı kullandığı belirtildi.

2 KİŞİ HAFİF YARALANDI

Polisten yapılan açıklamada, saldırılar sonucunda 2 kişinin hafif şekilde yaralandığı belirtilirken olaya karıştığı belirlenen bazı kişiler hakkında ‘Mala zarar verme ve yaralama’ suçlarından işlem başlatıldığı da aktarıldı. Başka iddialara göre, söz konusu saldırıya yaklaşık 180 kişinin karıştığı belirtildi. Havalimanı’nda bulunan bir Türk hava yolu şirketine ait olan uçağa gerçekleştirilen saldırı sonucunda İstanbul’a havalanmak üzere olan uçağın yaklaşık yarım saat geç kalkış yaptığı öğrenildi. Öte yandan terör örgütü PKK ve PYD yandaşlarının dün gece saatlerinde de Almanya’da yer alan 2 camiye saldırı düzenledikleri öğrenilmişti.

 

PKK PYD Almanya Saldırı Türk vatandaşlara saldırı Havalimanı Hannover Langenhagen