Piknik Dönüşü Feci Kaza! Traktör Şarampole Devrildi! 4 Ölü, 22 Yaralı

TAKİP ET

Tokat'ın Pazar İlçesi'nde kontrolden çıkan bir traktör yol kenarındaki şarampole devrildi. Feci kazada ise 4 kişi hayatını kaybederken, 22 kişi de yaralandı. İşte detaylar…

Tokat’ın Pazar İlçesi’nde kontrolden çıkan bir traktör yol kenarındaki şarampole devrildi. Feci kazada ise 4 kişi hayatını kaybederken, 22 kişi de yaralandı. İşte detaylar…

 Tokat’ta feci kaza! Tokat’ın Pazar ilçesinde bulunan Ballıca Mağarası’nın yakınlarındaki bir piknik alanına giden grup, piknik sonrasında traktör ile eve geri dönüyordu. Ancak Kemal G.’nin kullandığı traktör karayolu üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı ve yol kenarındaki şarampole devrildi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı görenler ise durumu hemen sağlık ve kurtarma ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Jandarma ekipleri yol üzerinde güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ise hemen yaralılara ilk müdahalesini olay yerinde yaptı.

Kısa süre içerisinde 22 yaralı hemen ambulanslar ile hastaneye kaldırılırken, Mehmet G., Hanife ., Semire G. ve henüz adı belirlenemeyen bir çocuk hayatını kaybetti. Yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken, kazaya ilişkin de soruşturma başlatıldı.

  

Tokat Tokat haberleri pazar pazar haberleri haberler gazete haberleri traktör