Pes Dedirten Olay! Manavgat'ta Turist Turisti Dolandırdı!

TAKİP ET

Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen Norveçli turistlerin banka kartlarını çalan ve hesaplarından bin euro çeken M.A. ve Ukrayna uyruklu M.K. adlı Kadın Jandarma ekipleri tarafından Muğla'da yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Ilıca Mahallesi Pamukkale Turizm bölgesinde tatil yapan Norveçli iki turist Perşembe günü Jandarma'ya giderek ATM'den para çekecekleri sırada yardım için yanlarına gelen kişinin banka kartlarını çaldığını ve hesaplarından bin euro çekildiğini belirterek şikayetçi oldu.
Şikayet üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Kumköy bölgesinde hırsızlık başta olmak üzere çeşitli asayiş olaylarına karşı turizm sezonu öncesi faaliyete geçirilen 40 güvenlik kamerasından 200 saatlik görüntüyü izledi. Jandarma ekipleri şüphelilerin eşkalini ve kullandıkları otomobili belirlerken Manavgat Cumhuriyet başsavcılığına bilgi verdi. Çıkarılan arama ve yakalama kararı sonrasında Cuma günü otomobil Muğla'da bulundu. Araç içerisinde bulunan M.A. ve Ukrayna uyruklu M.K. adlı kadın, gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin yaptığı arama sonucunda sanal POS cihazı, 8 bin 800 lira, peruk ve çok sayıda makyaj malzemesi ele geçirildi.
Işlemleri için Muğla'dan Manavgat'a getirilen şüpheliler jandarmada yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusundan sonra Sulh Ceza hakimliğine çıkarılan M.A., tutuklanırken, M.K. adlı kadın ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

 

antalya manavgat turist son dakika son dakika haberi