Pensilvanya'da İdam Sloganları! Evi Önünde Protesto Ettiler

TAKİP ET

ABD'de yaşayan Türk Vatandaşlar 15 Temmuz hain darbe gecesinin yıldönümünde FETÖ'nün evi önünde toplanarak protesto gösterileri düzenledi.

ABD’de yaşayan Türk Vatandaşlar 15 Temmuz hain darbe gecesinin yıldönümünde FETÖ’nün evi önünde toplanarak protesto gösterileri düzenledi.

ABD’de yaşayan Türk Vatandaşlar da Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi bir araya gelerek 15 Temmuz hain darbe girişimi yıldönümünde tek yürek oldu. Terörist ele başı FETÖ’nün Pensilvanya Eyaleti Pocono Dağları’nda bulunan konutunun önünde toplanan kalabalık ABD’nin Gülen’i barındırmaması için pankart açarak protesto attı.

GÜLEN OKULLARINA DİKKAT ÇEKİLDİ

Türk Vatandaşların açtığı pankartlarda ABD hükümetinin bir teröriste yardım yaptığı vurgulanırken Fethullah Gülen’in ABD’de bulunan okullarına dikkat çekildi. Toplanan kalabalık, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmeye çalışan ve cuntacı general Semih Terziyi alnından vurarak darbeci askerler tarafından şehit edilen Kahraman Şehit Ömer Halis Demir’in maskelerini taktı.

‘TERÖRİSTLERİ KORUMAKTAN VAZGEÇİN’

Türk-Amerikan Toplumu tarafından düzenlenen protesto gösterilerinde basın bildirileri de dağıtıldı. Dağıtılan bildirilerde, Fethullah Gülen’in Türkiye ve Amerika ilişkilerine büyük zarar verdiği ve ABD hükümetinin FETÖ terörist elebaşı Gülen ile ABD’ye kaçan diğer teröristlerin korumacılığından vazgeçmesi gerektiği, bu teröristlerin Türkiye’ye iade edilmesi gerektiği belirtildi.

TÜRK VATANDAŞLARINDAN İDAM SLOGANLARI

Pensilvanya’da terörist ele başı Fethullah Gülen’in konutu önünde toplanan Türk Vatandaşlar Gülen aleyhinde sloganlar atarak idam istedi. 

 

pensilvanya fetö türk vatandaşlar protesto idam slogan ABD