Parmağındaki Uyuşma Şikayeti İle Gittiği Hastanede Felç Oldu!

TAKİP ET

İstanbul Ataşehir'de ikamet eden Mehmet Ali Uysal parmaklarındaki uyuşma şikayeti ile hastaneye başvurdu. Ancak hastanede geçirdiği ameliyat sonrasında boynundan aşağısı felç oldu.

İstanbul Ataşehir’de ikamet eden Mehmet Ali Uysal parmaklarındaki uyuşma şikayeti ile hastaneye başvurdu. Ancak hastanede geçirdiği ameliyat sonrasında boynundan aşağısı felç oldu. 

Ataşehir’de yaşayan boyacı Mehmet Ali Uysal parmaklarında yaşadığı uyuşma nedeni ile hastaneye başvurdu. Doktorunun yaptığı incelemeler sonrasında ameliyat teşhisi koyduğu Uysal geçirdiği operasyon sonrasında felç oldu. Talihsiz adamın boynundan aşağısının tutmadığı öğrenildi. Ameliyat geçiren adamın 2014 yılından beri felçli olduğu öğrenildi.

BAŞVURDUĞU BÜTÜN HASTANELER AELİYAT DEDİ

Mehmet Ali Uysal 2014 yılında evinin duvarlarını boyadığı esnada parmaklarında uyuşma hissetti. Parmaklarında yaşadığı sıkıntı nedeni ile hastaneye başvuran Uysal’a gittiği tüm hastanelerde sinir sıkışması teşhisi kondu. Başvurduğu tüm hastanelerdeki doktorların ameliyat demesi üzerine Uysal, son olarak Haydarpaşa Numune Hastanesine giderek burada da ameliyat önerisi ile karşılaştı. Ameliyat olmaya karar veren Uysal buradan Üsküdar Devlet Hastanesine sevk edildi. Yatışı yapılan hasta bir gün sonra ameliyata alındı. Ameliyat olan talihsiz adam aradan kısa bir süre geçtikten sonra doktorunun eksik işlem yaptığını söylemesi üzerine yeniden ameliyata alındı. İkinci ameliyatını da olan Uysal bu operasyon sonrasında yüksek ateş nedeni ile 3 ay müşahede altında tutuldu. Doktorun ameliyatta başarılı olmadığı gerçeği ise Uysal’ın boynundan aşağısının felç olması ile ortaya çıktı. Ameliyatın ardından boynundan aşağısı felç olan Uysal’ın yoğun bakım ünitesinden çıktıktan sonra ayaklarını hissetmediği ve yatağa bağlı kaldığı ortaya çıktı.

 

parmak ağrısı parmak uyuşması felç sağlık haberleri hastane felç geçirdi ameliyat