Parçalanmış Cesedin Geri Kalan Parçaları Bulunuyor

TAKİP ET

Edirne'nin Keşan ilçesinde ormanlık alanda bulunan kesik koldan sonra kesik kafatası da bulundu. Vücudun diğer parçalarının bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

Edirne'nin Keşan ilçesinde ormanlık alanda parçalar halinde bulunan ceset cinayetinde soruşturma hala devam ediyor. Kimliği belirlenen cesedin diğer parçalarının bulunması için ormanlık alanın büyük bir kısmında çalışmalar devam ediyor. Oryantal olarak çalışan Didem Uslu'ya ait olduğu belirlenen ceset parçalarının ormanın çeşitli bölgelerine dağıtılması genel olarak hayvanların parçalayıp ortada bir delil kalmaması için olduğu konuşuluyor. 

Geçtiğimiz hafta ormanlık alanda odun toplayan bir vatandaşın kesik kol parçası bulmasının ardından cinayet ortaya çıkmıştı. Polis ekipleri kesik kolun kime ait olduğunu anlamak için Adli Tıp Kurumuna göndermişlerdi. Bunun ardından bölgede kadavra köpekleri ile derin bir arama çalışması sürdürülüyor. Cesedin geri kalan parçalarının bulunması için çalışmalar devam ediyor. 

KESİK KAFATASI BULUNDU

Yapılan testlerin ve parmak izi eşleştirmelerinin ardından ceset parçasının oryantal Didem Uslu'Ya ait olduğu öğrenildi. Bazı bölgelerde cesede ait başka parçalarında olduğu açıklandı. Bunun ardından bugün yapılan arama çalışmalarında kesik kafatası bulundu. Çevrede kesik cesede ait pek çok parça ele geçirildi. Bir delil torbası içine konan kafatasının kadına ait olup olmadığı araştırılacak. 

Vahşi cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiği henüz bilinmiyor. Bunun üzerine Adli Tıp Kurumunda yeni testlerin yapılması bekleniyor. Polis konu hakkındaki soruşturmayı derinleştirdiğini açıkladı. Bölgedeki güvenlik kameraları ve kadının en son görüştüğü kişiler araştırılıyor. 

edirne parçalanmış ceset kesik kafa kesik kol