Parçalanmış Cesedi Bulunan Afgan Kadının Eşi Tutuklandı

TAKİP ET

Burdur'da önceki gün boş bir arazide parçalanmış cesedi bulunan iki çocuk annesi Afganistan uyruklu 26 yaşındaki Masoudeh Hashemi'nin cinayet şüphesi İle gözaltına alınan eşi 42 yaşındaki Sayed Aghel Razavi Sevk edildiği mahkemede kasten adam öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Razavi'nin Cinayeti itiraf ettiği ve eşinin aralarındaki yaş farkı nedeniyle kendisine sürekli "Yaşlısın, bana bakamıyorsun" dediğini iddia ettiği öğrenildi.

Burdur Merkez Bağlar Mahallesi taşarkuyu sokaktaki boş arazide önceki gün saat 18 00 sıralarında toprağa gömülü ceset olduğu üzerine polise sağlık ekipleri bölgeye intikal etti. Olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda bir kadının cesedini parçalanarak torbalara konulmuş vaziyette olduğu anlaşıldı. Ekiplerin çalışmasının ardından ceset Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesedin üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenilirken 9 Ocak'tan bu yana kayıp olarak aranan Afgan Masoudeh Hashemi'ye ait olduğu tespit edildi.

EŞİ İLE KAYINBİRADERİ GÖZALTINA ALINDI

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yaklaşık bir buçuk yıldır mülteci olarak Burdur'da bulunduğu öğrenilen İki çocuk annesi kadının eşi Sayed Aghel Razavi ile onun kardeşi Seyyed Rahman Razavi (25) gözaltına alındı.

Seyyed Rahman Razavi, savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakılırken eşini tek başına öldürdüğünü itiraf eden Sayed Aghel Razavi ise 'kasten öldürmek' suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sayed Aghel Razavi'nin Ifadesinde eşiyle sürekli aralarındaki yaş farkı nedeniyle tartışma yaşadıklarını ve eşinin kendisine yaşlı olduğu için bakamadığını söylediğini iddia ettiği öğrenildi.

 

son dakika burdur cinayet ceset