Öz Kızına Korkunç Şekilde Tecavüz Etti!

TAKİP ET

Antalya'nın Alanya ilçesinde korkunç bir cinsel istismar olayı yaşandı. Bir babanın engelli kızına uyguladığı cinsel istismar aile bireyleri tarafından ortaya çıkarıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde korkunç bir cinsel istismar olayı yaşandı. Bir babanın engelli kızına uyguladığı cinsel istismar aile bireyleri tarafından ortaya çıkarıldı. 

Ali T. isimli bir adamın bir süredir yurtta kalan ve bakımı yapılan engelli kızını çeşitli bahanelerle birlikte yurttan çıkardı. Bunun ardından Antalya'nın Alanya ilçesinde ailesi ile birlikte kalmış olduğu çadıra getirdi. Ancak kısa süre sonra engelli kızını sürekli olarak dövmeye başladığı için bu durumdan aile bireylerinin şüphelendiği belirtildi. 

Babaları tarafından feci şekilde dövülen engelli kızın hareketlerinin değişmesi üzerine aile bireyleri çadıra bir kamera koymayı akıl ettiler. Kamerada kayda girmeyen görüntüler yerine ses kaydı bütün ailenin kanını dondurdu. Aile bireyleri ses kaydını dinledikleri zaman 22 yaşındaki engelli kıza babanın tecavüz etmeye çalıştığını ve direndiği için ise dövdüğünü ortaya çıkardılar.

SES KAYDI İĞRENÇ OLAYI ELE VERDİ

Babanın sürekli olarak kız kardeşlerine şiddet uyguladığını gören ve duruma üzülen kardeşler defalarca babalarını uyarmak istediler. Ancak ters tepkiyle karşılaştıkları için ne olduğunu anlamak isteyen diğer kardeşler baba ile engelli kardeşlerinin kaldığı çadıra bilgisayar yerleştirmeyi akıl ettiler. Bilgisayarda ses kaydını açan aile bireyleri kayıt sonrasında kız kardeşlerine babalarının defalarca tecavüz ettiğini ve direndiği için dövdüklerini ortaya çıkardılar. Bunun üzerine polis ekiplerine haber veren aile babanın mahkeme tarafından yargılanmasına başlandı. Bunun üzerine mahkeme tarafından sapık babaya 34 yıl hapis cezası verildi. 

antalya cinsel istismar kızına tecavüz etti