Öz Kızına Cinsel İstismarı Böyle Anlattı: 'Bütün Bunlar Ölene Kadar Aramızda Sır Olarak Kalacak' Deyip…

TAKİP ET

İzmir'de 17 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunmak ve suçlanan tutuksuz sanık T.A.'nın 36 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası istemiyle Yargılanması devam ediyor. Dün görülen duruşma daha genç kız babasının cezalandırılmasını istedi.

İzmir'in Konak ilçesi Gürçeşme Samsun'da yaşayan 3 kız babası 39 yaşındaki T.A. Hakkında en büyük çocuğu olan G.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. İzmir Adliyesi 2 Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılamanın ikinci duruşması sürdü. Duruşmaya ilk celsede verdiği ifadesinde eşinin kendisinden boşanmak istediği için kızını kullanarak iftira attığını söyleyip suçlamaları kabul etmeyen, "Böyle bir şeyi kızıma yapmam mümkün mü?" diyen tutuksuz sanık katılmadı. Duruşmada eşinden boşanmak için dava açan kadın ve kızı hazır bulundu.
Mahkemede ifade veren genç kız 4 yıl önce babasının kendisine cinsel istismarda bulunmaya başladığını iddia ederek O günden sonra her hafta bu durumu sürdürdüğünü söyledi. Geceleri babasının yatağına gelip kendisini taciz ettiğini bir gece Annesini görüp sorduğunda bir şey aradığını söyleyerek geçiştirdiğini anlattı. 
Annesinin kendisine babasının bir şey yapıp yapmadığınız olmasına rağmen korktuğu için anlatamadığını söyleyen genç kız babasının istismarı kendi evlerinin dışında da sürdürdüğünü belirterek, "Babam uyuşturucu madde kullanırdı. Bazen uyuşturucu almaya giderken, polisler şüphelenmesin diye yanında beni de götürürdü. Bir yıl önce, 'Haydi alışverişe gidelim' diyerek beni yanında götürdü. Ben yine uyuşturucu almaya gittiğimizi sanmıştım. Beni Buca'da, dayalı döşeli bir eve götürdü. Telefonla birilerini arayıp anahtarın yerini sordu. Bu evde istismarda bulundu. İstemediğimi, ondan nefret ettiğimi söyledim. Babam o esnada hem içkiliydi, hem haplıydı. Yaklaşık 5- 6 ay önce anneme gidip babamın tacizini söyledim. Annem de beni polise götürmek istedi ama korktuğum için engelledim. Çünkü babam, 'Birine söylersen sen de ben de yanarız, bütün bunlar ölene kadar aramızda sır olarak kalacak' demişti. Bir baba kızını taciz etmez. Ben çok dayandım, o kadar çok şey yaşadım ki" dedi. 
Babasının davranışlarının devam etmesi üzerine daha fazla dayanamayarak şikayetçi olduğunu söyleyen genç kız babasının cezalandırılmasını istedi.
Mahkeme heyeti, sanık T.A. hakkında Zuhal A. ile kızı G.A.'ya yaklaşmama kararı verip, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

son dakika izmir cinsel istismar