Oynadığı Dizide Kaçakçılığı Önleyen Oyuncular, Gerçek Hayatta Kaçakçılık Yaptı

TAKİP ET

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 aydan beri yürütülmekte olan çalışmanın ardından kaçak içkileri sosyal medya aracılığıyla piyasaya süren 4 kişi yapılan operasyonla gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 aydan beri yürütülmekte olan çalışmanın ardından kaçak içkileri sosyal medya aracılığıyla piyasaya süren 4 kişi yapılan operasyonla gözaltına alındı. Operasyonda bin 500 adet kaçak içkiye de el konuldu. Gözaltına alınan 4 kişiden 2’sinin internette popüler olan bir dizide başrol oyuncuları olarak oynadıkları ve kaçakçılıkla mücadele ettikleri öğrenildi.

Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından içki kaçakçılığına yönelik 2 ay evvel teknik takip başlatıldı. Teknik takip sonucunda Adana ve Mersin’den kaçak içki getiren şüphelilerin sosyal medya aracılığıyla ya da irtibat kurdukları şahıslar üzerinden kaçak içkileri piyasaya sürdükleri belirlendi. Şüphelilerin gözaltına alınmasına yönelik gerçekleştirilen 6 ayrı operasyonda ele geçirilen bin 500 adet kaçak içkiye el konuldu.

Şüpheliler A.U., M.A.D., S.B., A.P., düzenlenen operasyonla gözaltına alınırken, şüphelilerden A.U. ile M.A.D’nin internette popüler olan bir dizide uyuşturucu kaçakçılığı yapan kişilere karşı mücadele ettiği ve başrol oynadıkları öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  

kaçak içki dizi oyuncusu operasyon son dakika haber Kayseri