Otomobilin direğe çarptığı kazada iki genç kız yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Afyonkarahisar Bayat'ta ehliyetsiz otomobil kullanan 16 yaşındaki sürücü Şevval Ağdacı ve arkadaşı 16 yaşındaki Meryem Yapıcı aracın beton direğe çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybetti.

16 yaşındaki Şevval Ağdacı ve 16 yaşındaki Meryem Yapıcı Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesindeki kazada hayatını kaybetti. Kaza, dün akşam vakitlerinde Bayat ilçesi baraj yolunda yaşandı.


EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ ELEKTİRİK DİREĞİNE ÇARPTI

Şevval Ağdacı’nın sürücü koltuğunda oturduğu 06 CCB 267 plakalı araç, yol kenarında yer alan beton elektrik direğine çarparak kaza yaptı. Yoldan geçen bir başka sürücünün durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi.

2 GENÇ KIZ YAŞAMINI YİTİRDİ

Sürücü Şevval Ağdacı’nın hayatını kaybettiğini tespit eden ekipler, yanında yer alan Meryem Yapıcı’yı ise ambulans ile Bayat Dr. Mete Tan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Fakat, Yapıcı sağlık çalışanlarının yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Şevval Ağdacı ve Meryem Yapıcı’nın cenazeleri morga sevk edildi. Hurda haline gelen otomobil, çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. Ağdacı ve Yapıcı’nın cenazeleri ise bugün toprağa verileceği ifade edildi.

Afyonkarahisar trafik kazası genç kızlar