Otobüste Liseli Kızları Taciz Eden Şüpheli: "Şeytana Uydum"

TAKİP ET

Karaman'da belediye otobüsünde iki liseli kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Mustafa Uyar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alındıktan sonra ifadesi alınan Uyar'ın, ''Etek giyen kızlar önüme gelerek durdu. Ben de bir süre sonra dayanamayıp şeytana uydum'' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Pazartesi günü Karaman'da okullarına gitmek için Belediye otobüsüne binen ve ayakta yolculuk yapan İkisi de 16 yaşındaki lise öğrencisi kızlar Koltukta oturan 36 yaşındaki Mustafa Uyar'ın iddiaya göre fiziksel tacizine uğradı. Tacize çığlık atarak tepki gösteren kızlara otobüste Bunlar yardımcı oldu.

ŞOFÖR KAPILARI KİLİTLEYİP POLİSİ BEKLEDİ

Kızların Çığlık atması üzerine otobüs şoförü kapıları kilitleyerek Polise haber verdi. Olay yerine gelen Polisler bir bisküvi fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenilen Mustafa uyarı gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edilen Uyar çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınan Uyar'ın emniyette verdiği ifadede, "Belediye otobüsünde oturduğum koltuk alçakta kalıyordu. Etek giyen kızlar önüme gelerek durdu. Ben de bir süre sonra dayanamayıp şeytana uydum. Yaptığım bu olaydan dolayı pişmanım'' dedi.

son dakika haber karaman taciz otobüste taciz son dakika haberi