Otelde Korkunç Son! 'Sen Beni Doyuramıyorsun' Deyince Öldürmüş

TAKİP ET

Antalya'da bir lüks otelde Kazakistan uyruklu kız arkadaşı Nailia Nutfullina'yı döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Altay Aksoy hakim karşısına çıktı. Mahkemede savunma yapan Aksoy, "Bana 'Senin dışında başka erkeklerle ilişkim var' dedi. 'Seni kullandım. Şimdi çöpe atıyorum' diye ekledi. Devamında 'Dostum var. Sen benim hayatımdan çıkmazsan seni ona öldürtürüm' dedi. Alkolün etkisiyle kendimi kaybettim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Öldürme kastım yoktu" dedi.

Antalya Kundu oteller bölgesindeki beş yıldızlı otelde 19 Ekim 2018 tarihinde meydana gelen olayda Gaziantep'te yaşayan Altay Aksoy Rus arkadaşlık sitesinde tanışıp sevgili olduğu Kazakistan uyruklu 33 yaşındaki Nailia Nutfullina ile tatil yapmaya başladı. Antalya'da 5 yıldızlı otele yerleşen çift bir süre tatil yaptı. Kazakistan uyruklu kadın aksoy'a Ayrılmak istediğini söyledi. Bu nedenle ikili arasında gece çıkan tartışma sonucunda Altay Aksoy, Nailia Nutfullina'yı dövmeye başladı. Yere düşen kadını tekmeleyen ve başını defalarca yumruklayarak yere vuran aksoy'a özel güvenlik müdahale etti. Daha sonra olay yerine gelen polislere Aksoy teslim edilirken ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan kadın 21 Günün Sonunda hayatını kaybetti. Aksoy ise Emniyetten sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'HAYATIMI ONA ADADIM'

Antalya 6 ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkarılan tutuklu sanık Altay Aksoy Olay günü yaşananları mahkemede anlattı. Aksoy sevgilisini çok sevdiğini ve evlenmek istediğini iddia ederken, "Ben hayatımı ona adadım. Eşimden onun için ayrıldım. Onu çok seviyordum. Kendisiyle tartıştıktan sonra oteli terk ettim. Bir büfeye gidip orada alkol aldım. Beni otele çağırıp konuşmak istediğini söyledi. Ben de gelmeyeceğimi söyledim. Sonrasında saatimin odada kaldığını ve onu vermek istediğini söyledi. Ben de otele gittim" diye konuştu. 

'SENİ KULLANDIM' DEMİŞ

Aksoy öldürme kastı olmadığını öne sürerken, "Kol saatimi bana havuz başında verdi. Otel içerisinde bir süre yürüdük. Ona aşkımı tekrarladım. Beni evlenmek vaadiyle 1 yıldır oyaladığını, sömürdüğünü, maddi- manevi bitirdiğini söyledim. Hatta onun yüzünden eşimden ayrıldığımı ifade ettim. Onun için yaptığım fedakarlıkları anlattım. O da bana 'Sen beni doyuramıyorsun. Senin dışında başka erkeklerle ilişkim var' dedi. Ondan o cümleleri beklemiyordum. Tahminim o da alkollüydü. Sonrasında bana 'Seni  kullandım. Şimdi çöpe atıyorum' diye ekledi. Hatta devamında 'Dostum var. Sen benim hayatımdan çıkmazsan seni ona öldürtürüm' dedi. Bende de panik atak var. Alkolün de etkisiyle kendimi kaybettim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Ancak daha sonra güvenlik kamerası kayıtlarından izledim. Ona birkaç kez yumruk vurmuşum. Kesinlikle öldürme kastım yoktu" dedi. Altay Aksoy'un duruşmada tanık olarak dinlenen arkadaşı da Kazak kız arkadaşlarıyla evlenmeyi planladığını söyledi. Başka tanıkların dinlenmesi için mahkeme heyeti tarafından duruşma başka bir tarihe ertelendi.

antalya otel cinayet son dakika