Ortaokulda Dehşet! Bu Çocuk Kıskançlık Yüzünden Cinayet İşledi

TAKİP ET

ABD'nin Indiana eyaletinde 1992 yılında yaşanan korkunç cinayet hala dünyanın gündeminde. 12 yaşındaki Shanda Renee Sharer Önce işkenceye uğradı ardından canlı canlı yakıldı. Ona bunu yapan ise arkadaşlarıydı.

Son derece hayat dolu neşeli bir çocuk olan Shanda Sharer, Hazelwood Ortaokulu’nda Okumaya başladıktan sonra Amanda isminde bir kızla arkadaş oldu. Bu durum karşısında amanda'nın eski arkadaşım Melinda kıskançlık krizine girdi. Herkesin önünde küçük kızı ölümle tehdit eden Melinda,  küçük kızın okuldan alınmasına ve başka bir okula gönderilmesine neden oldu. Fakat Melinda bu durumda bile sakinleşmedi. 

İŞKENCE YAPTILAR, CANLI CANLI YAKTILAR

Melinda bir akşam Laurie Tackett, Hope Rippey ve Toni Lawrence’ı aradı. Henüz 12 yaşında olan 4 kız çocuğu Shanda'yı Tuzağa düşürebilmek için aralarında bir plan yaptı. Shanda'yı Arayan kızlar amanda'nın onu görmek istediğini ve acilen Buluşmaları gerektiğini söyleyerek kızı evden çıkardı. 12 yaşındaki kız çocuğunun ölüme gidiş hikayesi de böyle başladı. Küçük kızı ormanlık alana kaçan 4 kız önce çırılçıplak soydu ve işkence yaptı. 7 saat süren işkence sırasında küçük kızın boğazını kesmeye çalıştılar ve göğsünden bıçakladılar. Daha sonra Shanda’yı Arabanın bagajında koyan kızlar hiçbir şey olmamış gibi yiyip içtiler ve Tekrar dışarı çıktıklarında arabadan sesler duyuldu. Shanda Hala ölmeyince işkence yapmaya sürdürdüler. 4 kız en sonunda Shanda’yı diri diri yaktı. O gün bu konuda konuşmayın var ya yemin eden 4 kızdan Hope ve Tori Hemen ertesi gün polise giderek her şeyi itiraf edip tutuklandı. Yetişkin Mahkemesi'nde yargılanan 4 kız 20 ile 60 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. Kıskançlık krizi nedeniyle bir çocuğun ölümüne neden olan Melinda hapishanede geçirdiği yıllarda engelliler kişiler için köpeği tam bir yardım kuruluşuna dahil oldu. Shanda'nın Annesi onun eğittiği köpeklerden birini sahiplenirken yaptığı açıklamada, “Eminim Shanda benim onu affetmemi isterdi. Bunu kızım için yapıyorum” diye konuştu.

abd korkunç olay işkence son dakika son dakika haberi