Ordu'da Hastanede Akıl Almaz Olay! 3 Yaşındaki Çocuğu Yılan Isırdı!

TAKİP ET

Ordu'nun Gürgentepe İlçesi'nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 3 yaşında olan Efe Yiğit, ağabeyi ve annesiyle birlikte geldiği Devlet Hastanesi'nde büyük bir korku yaşadı. Hastaneye gelen küçük Efe Yiğit'i elinden yılan ısırdı.

Ordu’nun Gürgentepe İlçesi’nde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 3 yaşında olan Efe Yiğit, ağabeyi ve annesiyle birlikte geldiği Devlet Hastanesi’nde büyük bir korku yaşadı. Hastaneye gelen küçük Efe Yiğit’i elinden yılan ısırdı.

Ordu’nun Gürgentepe İlçesinde yaşayan 3 yaşındaki Efe Yiğit ağabeyi ve annesiyle birlikte gittiği devlet hastanesinde korku dolu anlar yaşadı. Minik Efe Yiğit’i hastanede elinden yılan ısırdı.

KÜÇÜK ÇOCUĞU HASTANEDE YILAN ISIRDI

Gelen iddialara göre olay sabah saatlerinde Ordu’nun Gürgentepe İlçesinde meydana geldi. Evli ve iki çocuk annesi olan Sümeyye Yiğit büyük oğlu suçiçeği çıkardığı için 3 yaşındaki oğlu ile birlikte onu ilçenin devlet hastanesine götürdü. Hastaneye geldiklerinde hastanenin polikliniğinde oturmakta olan annesinin yanında oturan minik Efe birden ağlamaya başladı. Anne Sümeyye Yiğit ise çocuğunun yanında duran yılanı gördüğünde çığlık atmaya ve yardım istemeye başladı. Hemen yardıma koşan hastane görevlileri yılanı yakalayarak öldürdü.

ŞOK GEÇİREN ANNE AÇIKLAMA YAPTI

Efe Yiğit’in eli yılanın ısırması sonucunda morarıp şişti. Devlet hastanesinde yapılan ilk tedavisinin ardından ambulans ile Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Polikliniğine sevk edilen Efe Yiğit’in şok geçiren annesi Sümeyye Yiğit, "7 yaşındaki oğlum suçiçeği çıkardı, Gürgentepe Devlet Hastanesi'ne tedaviye götürdüm. Oturmak için Poliklinik tarafına geçtik. Küçük oğlum yere eğildi ayağa kalktı, 'anne elimi ısırdı' dedi. Baktık yılan peşinden geldi ortaya. Yılanı görünce bağırdım Acil'e koştum. Onlarda geldiler müdahale ettiler. Orada ilk tedavinin ardından ambulansla buraya hastaneye sevk edildi. Yılanı görünce soktuğunu anladım, 5 dakika sonra şişmeye başladı. Hastanede görenlerde güvenlik geldi" dedi.

MİNİK ÇOCUĞUN SAĞLIK DURUMU İYİ

Hastanede hala tedavi görmekte olan 3 yaşındaki Efe Yiğit’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Çocuğu ısıran yılanın ise otomatik kapının açılması sonrasında polikliniğe girdiği belirlendi. 

 

ordu devlet hastanesi akıl almaz olay 3 yaşındaki çocuğu yılan ısırdı yiğit efe elini yılan ısırdı