Ordu'da baba, tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle öldürdü

TAKİP ET

Ordu'nun Gölköy ilçesinde bugün akşam saatlerinde yaşanan üzücü bir olayda, Osman Doğan (50) adlı baba, tartıştığı oğlu Ahmet Doğan'ı (23) pompalı tüfekle vurarak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Olay, Gölköy ilçesinde meydana geldi. Baba Osman Doğan ile oğlu Ahmet Doğan arasında ailevi sebeplerden kaynaklanan bir tartışma başladı. Tartışmanın hızla şiddetlenip kavgaya dönüşmesi sonucunda, Osman Doğan kendisine ait olan pompalı tüfekle oğluna ateş etti. Olay sonucunda ağır yaralanan Ahmet Doğan, hemen Gölköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak 3 ay önce evlendiği öğrenilen Ahmet Doğan, tüm doktor müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekiplerine Teslim Oldu

Olayın hemen ardından polis ekiplerine teslim olan baba Osman Doğan, gözaltına alındı. Olaya ilişkin detaylı bir soruşturma başlatan polis, olayın sebebini ve arka planını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu trajik olay, Gölköy ilçesinde büyük üzüntü ve endişe yarattı. Baba ile oğlu arasındaki ailevi anlaşmazlık sonucu meydana gelen bu acı olay, bölgede duygusal bir şok etkisi yarattı.

Ordu ölüm haberi cinayet baba-oğul