Önce Aile Sonra Okul Şüphelendi, Skandal Ortaya Çıktı: Kadın Öğretmen 14 Yaşındaki Öğrencisinden Çocuk Doğurdu

TAKİP ET

Amerika'da akıllara durgunluk veren bir skandal yaşandı. 37 yaşında olduğu öğrenilen Laura isimli bir kadın öğretmen 14 yaşında olan erkek öğrencisinden çocuk doğurdu. Öğrencinin ailesi ve okul yönetiminin dikkatiyle ortaya çıkan bu olay herkesi şaşkına çevirdi.

Amerika’da akıllara durgunluk veren bir skandal yaşandı. 37 yaşında olduğu öğrenilen Laura isimli bir kadın öğretmen 14 yaşında olan erkek öğrencisinden çocuk doğurdu. Öğrencinin ailesi ve okul yönetiminin dikkatiyle ortaya çıkan bu olay herkesi şaşkına çevirdi.

Olay, Amerika Florida’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 37 yaşında olan Lura Lynn Cross isimli bir kadın öğretmen 14 yaşındaki öğrencisiyle cinsel birliktelik yaşadı ve öğrencisinden hamile kaldı. Öğrencisinden çocuk doğuran öğretmen her şeyin ortaya çıkmasının ardından hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı.

ÖĞRENCİNİN AİLESİ DURUMU ANLADI

Olayla ilgili alınan bilgilerde, 2012 yılında oğullarının sürekli olarak öğretmeninin evine gittiğini ve ara sıra onunla beraber kaldığını söyleyen aile durumdan şüphelendiklerini ve olayı okul yönetimine bildirdiklerini söyledi. Durumdan şüphelenerek her şeyi okul yönetimine bildiren aile gerçeği bir bir ortaya çıkardı. Okul yönetimi skandal şüpheyi polise bildirdi ve polis ekipleri yaptıkları araştırma sonucunda kadın öğretmenin 14 yaşındaki öğrencisiyle ilişki yaşamaya başladığını ve yaklaşık  yıl içinde çiftin çocuklarının dünyaya geldiğini belirledi. 

ÖĞRETMENE HAPİS CEZASI

Skandalın açığa çıkmasının ardından okuldan atılan ve polis tarafından gözaltına alınan öğretmen, 14 yaşındaki öğrencisiyle birliktelik yaşadığını ve bu ilişkiden hamile kalarak bir çocuk dünyaya getirdiğini itiraf etti. Genç öğretmenin tutuklandığı ve 26 Mayıs 2018 tarihinde çıkarılacağı mahkemesinde uzun yıllar hapis cezasına çarptırılacağı iddialar arasında.

 

Dünya haberleri Amerika Florida Öğretmen Öğrenci Hamile Çocuk doğurdu 14 Yaşındaki öğrenci Cinsel ilişki