Ölümden Döndü! Oyun Oynayan Bebeğin Boğazına Çubuk Saplandı

TAKİP ET

Çin'de oyun oynadığı sırada düşen küçük çocuğun boğazına elinde tuttuğu ahşap çubuk saplandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk zorlu ameliyat sonrasında kurtarıldı.

Çin’de oyun oynadığı sırada düşen küçük çocuğun boğazına elinde tuttuğu ahşap çubuk saplandı. Hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk zorlu ameliyat sonrasında kurtarıldı.

Olay, Çin’de henüz yeni yürümeye başlayan bir çocuğun başına geldi. İsminin Yang Yang olduğu öğrenilen talihsiz çocuğun evinde oyun oynadığı sırada düşerek elinde tuttuğu ahşap çubuğun boğazına saplanması sonucunda acilen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Boğazına ahşap çubuk saplanan minik çocuk bir gece süren zorlu ameliyat sonucunda kurtarıldı.

AHŞAP ÇUBUK BOĞAZINA SAPLANDI

2 yaşında olduğu öğrenilen ve yeni yeni yürümeye başlayan küçük çocuğun evde oyun oynayarak koşturduğu sırada yere düştüğü ve yere düştüğü esnada elinde tuttuğu ahşap çubuğun boğazına saplandığı öğrenildi. Minik çocuğun babası olay sırasında oğlunun yanında olduğunu anlatırken oğlunun tökezleyerek yere düştüğü sırada elindeki ahşap çubuğun boğazına saplanıp kaldığını söyledi.

1 GECE SÜREN AMELİYAT SONUCU KURTULDU

Hastaneye kaldırılan talihsiz çocuğun boğazına saplanan ahşap çubuğun kafatasında çok derinlere ilerlediği ve tehlikeli bir yerde kaldığı belirlenirken ameliyata alınan çocuğa maske takılamadığı belirtildi. Anestezisi oldukça zor olan 2 yaşındaki talihsiz çocuğun başının arka taraftan açılarak boğazına saplanan çubuğun ağız boşluğundan çıkarıldığı öğrenildi. Bir gece süren zorlu ameliyat sonrasında ameliyattan çıkan ve yoğun bakım ünitesine alınan çocuğun bilincinin yerine geldiği ve ilerleyen günlerde hastaneden taburcu edilmesinin beklendiği belirtildi.

 

Dünya haberleri Sağlık haberleri Çin Bebek Ahşap çubuk Boğazına ahşap çubuk saplanan bebek