Ölüm Büyüsü Bahanesi ile 2 Milyon Lira Dolandırdıkları Ailenin Çocuklarını da İstismar Ettiler

TAKİP ET

Antalya'da din sömürücüleri ölüm büyüsü yapıldığı ve cin çıkarma bahanesiyle İ.O. ve ailesine 2 yılda tam 2 milyon lira dolandırdı. Tali Yüksel Yeşilot ve eşi Öznur Yeşilot isimli dolandırıcılar hakkında açılan davada 24 yıla kadar hapis isteniyor.

Antalya'da din sömürücüleri ölüm büyüsü yapıldığı ve cin çıkarma bahanesiyle İ.O.  ve ailesine 2 yılda tam 2 milyon lira dolandırdı. Tali Yüksel Yeşilot ve eşi Öznur Yeşilot isimli dolandırıcılar hakkında açılan davada 24 yıla kadar hapis isteniyor. 

Antalya'da Tali Yüksel Yeşilot ve eşi Öznur Yeşilot çok sayıda kişiye kendilerinde ölüm büyüsü olduğuna dair ikna ederek cin çıkarma seansları düzenleyip haksız kazanç elde etti.  Yakalanan iki zanlı hakkında 6 Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.  Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Tali Yüksel Yeşilot'un 'dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık' ve 'cinsel saldırı'dan 24 yıla kadar eşi Öznur Yeşilot'un 'dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık' suçundan 7 yıla kadar hapis cezası istendi.

2 YILDA 2 MİLYON LİRA DOLANDIRDILAR
Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Tali Yüksel Yeşilot'un,  kendisine büyülü cenini ve hastalıklı kişilere iyileştirdiği ve manevi gücü yüksek biri olarak tanıtan bir yeri olduğu belirtilirken sanırım rızık adı altında dinlere okuyacağını iddia ederek mağdurlardan yüksek miktarda para aldığı ifadelere yer aldı.  Ayrıca zanlının kadınlara uyuşturucu madde verdikten sonra cinsel saldırıda bulunulduğu da iddia edildi.  Tutuklu olarak yargılanan çiftin ölüm büyüsü olduğu iddiası ile İ.O.  ve ailesinden 2 yılda 2 milyon TL aldıkları iddianamede belirtildi.  Ayrıca Tali Yüksel Yeşilot’un içinde cinler olduğu iddiası ile İ.O.'nun kızı E.O.'ya,  cinsel istismarda bulunduğu da belirtildi.

antalya ölüm büyüsü cin çıkarma seans son dakika dolandırıcı