Ölmüş üvey abisine 'Rahmetli çok iyi bir insan değildi' diyen kişiyi öldürdü

TAKİP ET

Adana'da, Murat Daş, kıraathanenin duvarındaki hayatını kaybetmiş bir kişinin fotoğrafı görüp 'Rahmetli çok iyi bir insan değildi. Yanlışları vardı' diyerek küfretmesi nedeniyle çıkan tartışmada, fotoğraftaki kişinin üvey kardeşince silah ile vurularak öldürüldü.

Adana’da Turhan ailesi, 24 Nisan 2020 tarihinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Fatih Turhan’ın ölüm yıl dönümü vesilesiyle mevlit tertip etti. Mevlit’e katılamayan Murat Daş, 1 Mayıs günü Turhan ailesine ait Seyhan ilçesindeki Yenibey Mahallesi’nde buluna kıraathanesine gitti.

ÖLMÜŞ AKRABASININ FOTOĞRAFINI GÖRÜP KÜFRETTİ

Turhan’ın üvey kardeşi Yıldıray Ç. ile bir araya gelen Daş, bir süre burada sohbet etti. Bu esnada kıraathanenin duvarında yer alan Fatih Turhan’ın fotoğrafını fark eden Daş, “Rahmetli çok iyi bir insan değildi. Yanlışları vardı” deyip, küfrettiği öne sürüldü.
Bu duruma kızan Yıldıray Ç., Daş’a tepki göstermesinin ardından aralarında tartışma yaşandı. Kısa sürede tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Yıldıray Ç., Daş’ı silahla göğsünden vurup, olay yerinden uzaklaştı. Mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Sağlık görevlileri tarafından yapılan incelemede Daş’ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, tarafından yakalanan Yıldıray Ç. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Adana cinayet