Ölen Gencin Son Araştırdığı Şey Kan Dondurdu!

TAKİP ET

Üniversite öğrencisi gencin ani ölümünün ardından akıl almaz bir tesadüf ortaya çıktı. Gencin son araştırdığı şey ise adeta kan dondurdu.

Üniversite öğrencisi gencin ani ölümünün ardından akıl almaz bir tesadüf ortaya çıktı. Gencin son araştırdığı şey ise adeta kan dondurdu. 

Kırklareli'nde yaşayan ve üniversite eğitimine devam eden 25 yaşındaki Ahmet Şefik Çeşmecioğlu isimli bir gencin ani ölümü ailesini ve arkadaşlarını derin bir üzüntüye boğdu. Gencin ani ölümünün ardından ise çok şaşırtıcı bir tesadüfün ortaya çıktığı öğrenildi. Gencin bir süredir yaşamış olduğu ritim bozukluğu sebebi ile hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Otopsi sonucunun ardından kalp krizi sonrasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Fen Edebiyat Fakültesinde Felsefe eğitimi alan genç adamın kalmış olduğu pansiyon odasında fenalaştığı öğrenildi. Akşam saatlerinde geçirdiği rahatsızlık sonrasında yanında olan arkadaşları zaman kaybetmeden sağlık ekiplerine haber verdiler. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından genç zaman kaybetmeden hastaneye kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. 

Öğrencilik hayatının yanı sıra amatör olarak en büyük hayali olan tiyatro ile uğraşan Ahmet Şefik Çeşmecioğlu ailesinin harekete geçmesinin ardından memleketi olan Bolu'ya doğru yola çıkarıldı. Ardından ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında defnedildi. Ölümünün ardından ise cep telefonu ve bilgisayarından ölümüne sebep olan sorunu araştırdığı belirtildi. Kalp krizi ile ilgili araştırma yaptığı belirtilen genç adamın ani ölümünün kalp krizi sebebiyle olması yakın çevresini daha fazla üzdü. 

üniversite öğrencisi kalp krizi ani ölüm