Ölen Eşinin Doktor Sevgilisini Gören Koca Sinir Krizi Geçirdi

TAKİP ET

Kadın doktorun intiharına neden olduğu iddia edilen astsubay koca karısının ilişkisi olduğu doktoru karşısında görünce sinir krizi geçirdi.

Kadın doktorun intiharına neden olduğu iddia edilen astsubay koca karısının ilişkisi olduğu doktoru karşısında görünce sinir krizi geçirdi. 

Kayseri'de bulunan bir hastanede bir süredir görev yapan 27 yaşındaki kadın doktor yaz aylarında gerçekleşen olay sonrasında astsubay olan kocasının evde bulunan silahı ile kendisini vurarak intihar etmişti. Bunun ardından konu hakkında inceleme başlatıldı. Durumun polise bildirilmesinin ardından kocasının silahı ile gerçekleşen intihar şüpheli bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri bu anlamda genç kadının öldüğünü bildirdi. 

Bir süredir aralarında çeşitli tartışmaların bulunduğu koca hakkında da işlem başlatıldı. İntihara sebebiyet verdiği yönündeki iddialar karşısında bir süre sonra kocanın tutuklanarak ceza evine gönderildiği açıklandı. Ancak geçtiğimiz günlerde davanın duruşması için hakim karşısına çıktı. Duruşmada ölen eşinin doktor sevgilisinin de ifade vermek için mahkeme salonunda hazır bekletildiği öğrenildi. 

EŞİNİN SEVGİLİSİNİ GÖRÜNCE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Tutuklu olan koca aldatıldığını nasıl öğrendiğini anlattı. Anlaşmalı bir boşanma ile eşinden ayrıldığını ancak son bir yemek yediklerini anlattı. Yemek sırasında aldatıldığını öğrendiğini sorduktan sonra karısının durumu kabul ettiğini ancak abartılacak bir durum olmadığını söylediğini anlattı. Bunun ardından barışmak için eve geldiklerini ancak doktorun ısrarlı aramalarına ve mesajları sonrasında cinnet geçiren karısının evde bulunan silahı ile kendisini vurduğunu ve sorumlusunun sevgilisi olduğunu dile getirdi. 

kayseri ölen eş intihar sinir krizi