Okuldan Evde Döndüğünde Komşusunu Annesine Saldırırken Gördü, Sonrası Korkunç

TAKİP ET

Rusya'da lise öğrencisi çocuk okuldan eve döndüğünde başına geleceklerden habersizdi. Eve gelen çocuk elinde bıçak olan birinin annesine tecavüz etmeye çalıştığını gördü.

15 yaşındaki çocuk haber tecavüzcü doğru yöneldi. 37 yaşındaki adam ile 15 yaşındaki Vanya Arasında kavga başladı. Canavar adam çocuğun başına 3 kilogramlık dambılla defalarca vurdu. Ayrıca tecavüzcü lise öğrencisi çocuğu 27 defa bıçakladı. Çevrede bulunan diğer komşuların sesleri duyarak Polise haber vermesi ile Polis ekipleri eve geldi. Anne ve çocuğun kanlar içerisinde bulan polis hemen hastaneye kaldırdı. 15 yaşındaki çocuk 9 ay boyunca komada kaldı. 

HAYATINI KAYBETTİ

Bütün Rusya'nın konuştuğu çocuk için televizyon sunucusu Andrey Malakhov'un Öncülüğünde kampanyalar düzenlenirken birçok defa ameliyat edilen çocuğun kafasını için Titanium 1 plaka hazırlandı. Aradan 1 yıl geçtikten sonra 16 yaşına giren çocuk iyileşme emareleri gösterdi. Küçük çocuk artık hemşirelerine tanımaya başlamıştı. Püre ve sıvı gıda da tüketmeye başlayan çocuk Moskova'da bir Rehabilitasyon kliniğine götürüldü. Ocak Ekim ayında gribe yakalanan çocuk geçtiğimiz Salı günü hayatını kaybetti. 

rusya korkunç olay son dakika