Okuduklarınıza İnanamayacaksınız! Diyarbakır'da 2 Çocuğa Şişeyle Cinsel İşkence Olayı Dehşete Düşürdü

TAKİP ET

Diyarbakır'da bir kafede yaşanan olayda, kafe çalışanı 2 çocuğun kafeye gelen 3 futbolcunun fotoğrafını çekmesi sonrasında kafe sahibinin kendilerine şişeyle cinsel işkence yaptığını ve acımasızca dövdüğünü iddia ettikleri öğrenildi.

Diyarbakır’da bir kafede yaşanan olayda, kafe çalışanı 2 çocuğun kafeye gelen 3 futbolcunun fotoğrafını çekmesi sonrasında kafe sahibinin kendilerine şişeyle cinsel işkence yaptığını ve acımasızca dövdüğünü iddia ettikleri öğrenildi.

24 Aralık 2016 yılında meydana geldiği öğrenilen olayda, Diyarbakır’da yer alan bir kafede çalışan olan ve yaşları 18’in altında olduğu belirtilen kafe çalışanlarının kafeye gelen 3 futbolcunun fotoğrafını çektiği daha sonrada çektikleri fotoğrafları futbolculara mesaj olarak gönderdi.

FUTBOLCULAR ŞİKAYET ETTİ

Gençlerin kendilerine mesaj olarak gönderdikleri fotoğrafları görünce olayı kafenin sahibine bildirdikleri ve çalışanlardan şikayetçi oldukları öğrenilen 3 futbolcunun kendilerinin fotoğrafını çekenlerin kim olduğunun bulunmasını istedikleri iddia edildi.

CİNSEL İŞKENCE YAPARAK ACIMASIZCA DÖVDÜ

Olay üzerine kafe sahibi C.S’nin kafede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldığı ve futbolcuların fotoğrafını çekenin kafede çalışan garsonu O.D olduğunu tespit ettiği öğrenildi. Olay sonrasında C.S’nin yanına aldığı korumasıyla birlikte yaşları 18’in altında olan 2 garsonunu silah zoruyla tenha bir yere götürdüğü ve burada acımasızca dövdüğü öğrenildi. Bununla da yetinmeyen işletme sahibinin gençlere şişeyle akıl almaz bir şekilde cinsel işkencede bulunduğu öne sürüldü.

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORLAR

Olay adli makamlara intikal ederken garsonlardan birinin ablası olduğunu söyleyen D.E ise 2 gencinde yaklaşık 1 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü ve rüyalarında sayıkladıklarını söylediği öğrenildi. Bu işkenceyi yapan kafe sahibinin cezalandırılmasını istediklerini söyleyen abla D.E’nin sadece onun değil futbolcularında bu olayda payı olduğunu onlarında ceza almasını istediklerini belirtti. 

 

Diyarbakır Diyarbakır haberleri Cinsel işkence Kafe Şişeyle cinsel işkence olayı Futbolcular