Okey oynarken hayatı son buldu: Değnekçi tabancayla vurularak öldürüldü

TAKİP ET

Adana'da, otogarda değnekçilik yapan Göksel Onmaz (56), işe ara verdiği sırada kahvede arkadaşlarıyla okey oynarken kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

Olay, merkez Yüreğir ilçesindeki Yüreğir Otogarı'nda saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Uzun yıllardır otogarda değnekçi olarak çalışan Göksel Onmaz, iş yoğunluğunun azalmasıyla birlikte orada bulunan bir kahveye geçip arkadaşlarıyla okey oynamaya başladı. Ancak, bu sırada içeriye giren kimliği belirsiz bir kişi, tabancasını çekerek Onmaz'a doğru ateş açtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Başından vurulan Onmaz, kanlar içinde yere yığılırken saldırgan hızla kaçtı. Olayı duyan çevredekilerin ihbarı üzerine otogara polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Onmaz'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cinayet haberini duyup otogara gelen Onmaz'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Göksel Onmaz'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ise kaçan cinayet şüphelisini yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Adana cinayet ölüm haberi