Oğlunu 15. Kattan Aşağı Sarkıtan Baba Sosyal Medya Hesabından 'Bin Beğeni ya da Düşürürüm' Yazdı'!

TAKİP ET

Cezayir'de bir baba henüz 2 yaşında olan oğlunu 15. Kattan aşağı sarkıtarak sosyal medya hesabından 'Bin beğeni ya da düşürürüm' notunu düştü. Babanın oğluna yaptığı bu hareket herkes tarafından tepki aldı ve dünya bu görüntülerin yayınlanması ile ayağa kalktı. Bu durumu oğluna yapan Cezayirli baba 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Cezayir’de bir baba henüz 2 yaşında olan oğlunu 15. Kattan aşağı sarkıtarak sosyal medya hesabından ‘Bin beğeni ya da düşürürüm’ notunu düştü. Babanın oğluna yaptığı bu hareket herkes tarafından tepki aldı ve dünya bu görüntülerin yayınlanması ile ayağa kalktı. Bu durumu oğluna yapan Cezayirli baba 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Cezayirli bir baba 2 yaşındaki oğlunu 15. Kattan aşağı sarkıtarak sosyal medya hesabından bu görüntüyü paylaştı. Babanın paylaştığı fotoğrafın altına ‘Bin beğeni ya da düşürürüm’ notunu düşmesi Cezayir halkını ayağa kaldırdı. Kısa sürede yayılan bu dehşet verici görüntüler herkes tarafından tepki çekti. Düşüncesiz babaya 2 yıl hapis cezası verildi.

‘BİN BEĞENİ YA DA DÜŞÜRÜRÜM’ 

Alınan bilgilere göre Cezayir’de bir baba e15. Kattaki evinin camından 2 yaşındaki oğlunu arkasından tutarak sarkıttı. Bu durumu telefonuyla görüntüleyerek sosyal medya hesabından paylaşan düşüncesiz baba bu fotoğrafın altına ‘Bin beğeni ya da düşürürüm’ notunu düştü. Bu durum kısa sürede çok büyük tepki çekti ve 2 yaşındaki oğlunu sosyal medya fenomeni olmak için kullanan ve canını hiçe sayan babaya yetkililer tarafından dava açıldı ve baba 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

 

cezayirli baba baba 2 yaşındaki oğlunu 15. kattan sarkıttı herkes ayağa kalktı düşüncesiz baba oğlunun hayatını tehlikeye attı 2 yıl hapis cezası