Oğlu ve Gelininin "Oy Vermeyin" Çağrısının Ardından Ailesinden Destek Alamayan Milletvekili Adayı İntihar Etti

TAKİP ET

Pakistan'da bağımsız milletvekili adayı olan adam, oğlu ve yaptı gelininin yaptığı 'oy vermeyin' çağrısının ardından ailesinden destek görmediği için sosyal medyada intihar edeceğini söyledikten sonra bir mezarlıkta ölü bulundu.

Pakistan'da bağımsız milletvekili adayı olan adam, oğlu ve yaptı gelininin yaptığı “oy vermeyin”  çağrısının ardından ailesinden destek görmediği için sosyal medyada intihar edeceğini söyledikten sonra bir mezarlıkta ölü bulundu.

Pakistan'da Faysalabad'dan bağımsız milletvekili adayı olan Mirza Muhammed Ahmed Mughal, Adaylığı süresince ailesinden istediği desteği göremediği için sosyal medya hesabından intihar edeceğini söyledikten kısa süre sonra bir mezarlıkta ölü olarak bulundu.

OĞLU VE GELİNİ "OY VERMEYİN" ÇAĞRISI YAPTI
Pakistan yerel medyasında yer alan haberlere göre milletvekili adayı sosyal medyada bir video paylaşarak oğlu ve gelininin Faysalabad'ın NA-103 seçim bölgesinde ev ev gezerek insanlardan kendisine oy vermemesini istediğini söyledi.

İNTİHAR EDECEĞİNİ VİDEO ÇEKEREK DUYURDU
Sosyal medyadan paylaştığı video da hayal kırıklığı yaşadığını ve bir gün sonra intihar edeceğini söyleyen Mughal'ın cansız bedeni, bugün ülkedeki bir mezarlıkta bulundu. Mughal'ın aday olduğu NA-103 seçim bölgesinde seçimler Bu intihar nedeni ile bir ileri tarihe ertelendi.  Pakistan'da 25 Temmuz seçimleri öncesi İntihar eden Mughal,  hayatını kaybeden 3 milletvekili adayı oldu. Daha önce de terör saldırılarında 2 milletvekili adayı hayatını kaybetmişti.

 

Pakistan milletvekili adayı intihar son dakika son dakika haberi