O Firmada Büyük Skandal! Ağrı Kesici Diye Satılan Ürün Cinsel İstek Arttırıcı Çıktı

TAKİP ET

Bir televizyon kanalında görerek aldığı ağrı kesici kremi sipariş veren kadın gelen ürün karşısında şok oldu. Ürünün cinsel istek arttırıcı olduğunu anlayan kadın hemen firmayı arayarak şikayet etti. Firma ise adeta kadınla dalga geçercesine, 'Ağrı da kesiyor, zevk alır sürersin diyerek kadını ikinci kez şok etti.

Bir televizyon kanalında görerek aldığı ağrı kesici kremi sipariş veren kadın gelen ürün karşısında şok oldu. Ürünün cinsel istek arttırıcı olduğunu anlayan kadın hemen firmayı arayarak şikayet etti. Firma ise adeta kadınla dalga geçercesine, ‘Ağrı da kesiyor, zevk alır sürersin diyerek kadını ikinci kez şok etti.

Bir televizyon kanalının reklamında gördüğü ağrı kesici kremin siparişini veren kadın krem eline ulaştığında büyük bir şok yaşadı. Kadının eline ulaşan krem cinsel istek arttırıcı çıktı. Hemen firmayı arayarak şikayette bulunan kadın ikinci bir şok yaşadı. Firma kadınla alay edercesine, ‘Ağrı da kesiyor, zevk alır sürersin’ dedi. Bunun üzerine talihsiz kadın hemen karakola giderek firma hakkında suç duyurusunda bulundu. 

‘BENİMLE RESMEN DALGA GEÇTİLER’

İstanbul’da yaşadığı ve isminin Zeynep olduğu öğrenilen kadın mağduriyetini anlatırken üzüntüsünü de dile getirdi. Bir televizyon kanalında çıkan reklamdan ağrı kesici krem siparişini verdiğini ancak kendisine ulaşan kremlerin cinsel istek arttırıcı olduğunu öğrendiğinde şoka girdiğini söyledi. Hemen savcılığa giderek suç duyurusunda bulunan kadın verdiği dilekçede, 3 kutu krem siparişi verdiğini ve kendisine 1 kutunun fiyatının 40 lira 3 tane alınca ise 100 lira şeklinde promosyonları olduğunu söylediklerini belirtti. Kendisine gelen kutunun içinden 3 tane damla çıktığını görünce tanıdığı bir eczaneye giderek sorduğunu ve damlaların cinsel istek arttırıcı olduğunu öğrendiğini belirtti. Firmayı geri arayarak şikayet ettiğinde ise kendisiyle dalga geçildiğini söyleyen Kadın, ‘Kremi sür fark etmez, o da ağrı kesiyor. Alışınca da zevk alarak sürersin’ dediklerini olayın para kısmında olmadığını firmanın kendisiyle böyle konuşmasından rahatsızlık duyduğunu söyleyen talihsiz kadın, firmanın cezalandırılmasını istediğini belirtti.

 

firma televizyon programı reklam ağrı kesici reklamı ağrı kesici krem cinsel istek arttırıcı cinsel istek arttırıcı ürün sağlık haberleri skandal