Nihat Hatipoğlu'nun İlk Programına Damga Vuran Mezarlık Sorusu

TAKİP ET

Ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu Ramazan ayının başlangıcını dün gece sahur programı ile yaptı. canlı yayında yapılan sahur programında Nihat Hatipoğlu'na vatandaşlar sorularını yöneltti. bir seyircinin sorusu ise herkes de şaşkınlık yarattı.

Ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu Ramazan ayının başlangıcını dün gece sahur programı ile yaptı.  canlı yayında yapılan sahur programında Nihat Hatipoğlu'na vatandaşlar sorularını yöneltti.  bir seyircinin sorusu ise herkes de şaşkınlık yarattı.

Ramazan ayında Atv'de sahur ve iftar programları ile ekranlara gelen ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu dün gece ilk programını yaptım.  Hatipoğlu'na seyircilerden bir tanesi, "Gayrimüslim mezarlığında yanlışlıkla Fatiha okudum. Günah mıdır?" şeklinde bir soru yöneltti.

SORU KARŞISINDA GÜLMEDEN EDEMEDİ
Nihat Hatipoğlu kendisine yöneltilen bu soru karşısında gülmekten kendini alamazken, "Kur'an-ı Kerim ayetleri, o ayetlere inananlara fayda sağlar. Eğe inanmıyorsa, başka bir din mensubuysa o Fatiha'nın ona fayda sağlaması mümkün değildir. Yani siz burada günaha girmediniz" dedi.

 

son dakika nihat hatipoğlu ramazan programı ilahiyatçı son dakika haberi nihat hatipoğlu atv