Neye Uğradıklarını Şaşırdılar! Eskişehir'de Sahte Polis Skandalı, 350 Bin Lira İle…

TAKİP ET

Eskişehir'de yer alan bir akaryakıt istasyonunda görevli olan muhasebeci ve şoförün bankaya götürdükleri 350 bin liranın polis üniformasıyla araca binen silahlı kişilerce gasp edildiği öğrenildi.

Eskişehir’de yer alan bir akaryakıt istasyonunda görevli olan muhasebeci ve şoförün bankaya götürdükleri 350 bin liranın polis üniformasıyla araca binen silahlı kişilerce gasp edildiği öğrenildi.

Olay, Eskişehir Vişnelik Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Atatürk Bulvarı’nda yer alan bir akaryakıt istasyonunda muhasebeci olarak çalıştığı öğrenilen Betül Töral ve şoför Mehmet Cem Sabancı’nın şirkete ait olan 350 bin lirayı banka şubesine götürmek üzere araçla yola çıktıkları öğrenildi. 

POLİS ÜNİFORMASIYLA ARACA BİNDİ

Töral ve Sabancı’nın araçta ilerledikleri sırada polis üniformasıyla yolda bekleyen bir kişinin aracı durdurarak kendisini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi giriş kapısına kadar bırakmalarını rica etti. Araca binen şahsın bir süre sonra şoförün ensesine silah dayadığı ve aracı olay yerinin yakınlarındaki ormanlık alana doğru sürmesini istediği öğrenildi. Burada araçtaki iki şirket çalışanının ellerini kelepçeleyen polis üniformalı şahsın araçta bulunan 350 bin lirayı gasp ederek kendisini bekleyen başka bir araca bindiği ve olay yerinden kaçtığı öğrenildi. 

350 BİN LİRAYI ALIP KAÇTILAR

Olayın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan akaryakıt istasyonu sahibi Mustafa Ilgaz, şirketin muhasebecisi ve şoförünün şirkete ait olan 350 bin lirayı bankaya götürdükleri esnada olayın gerçekleştiğini söyledi. Polis kıyafetiyle aracı durduran ve araca bindikten sonra silahla çalışanları tehdit eden şahsın daha sonra şirkete ait olan 350 bin lirayı alarak kaçtığını kaydetti. Olay yerine gelen polis ve jandarma ekiplerinin şirket çalışanlarının verdiği ifadeler sonrasında paraları alıp kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattıkları öğrenildi.

 

Eskişehir Sahte polis Polis üniforması Hırsız Muhasebeci 350 Bin Lira